A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jún

19

Finom a hideg gyógygombás kávé?

 

Feloldóik rendesen a ganodermás kávé hideg vízben?

 

A kérdésre a legkönnyebben úgy kapjuk meg a választ, ha kipróbáljuk. Én is ezt tettem, ahogy ez a lenti YouTube-videómban látható. Nyáron egyébként is inkább hideget szoktam inni, mért is ne tenném ezt az egyik kedvenc DXN italommal, a ,,három-az-egyben” ganodermás kávéval?

 

 

Mire van szükség a hideg DXN kávé elkészítéséhez?

 

Nem kell nagyon bonyolult dolgokra gondolni. A DXN üzlet is nagyon egyszerű, a termék mindig működik, akármilyen agyalágyult videót is csináljak, hehe.

 

 

">

 

 

A hideg DXN kávé elkészítéséhez szükséges dolgok a következők:

 

 

 

 

Szépen össze kell rázni, ennyi az egész. Nem kell egy fél konyhát, vízforralót, termoszt, mikrót magunkkal vinni, de még csak olyan helyen sem kell járnunk, ahol ezek adottak. Ha a fenti 3 dolog adott, akkor tuti nem marad a kávéimádó szomjan! :)

 

Akkor és ott kávézok, ahol éppen kedvem tartja, számomra ez is egy hatalmas öröm! Igaz, télen vagy hidegebb időben jó egy forró csésze gombáskávé, de nagyon örülök ennek a kicsi, de számomra mégis oly örvendetes felfedezésnek, hogy hideg vízzel is bármikor el tudom készíteni a kedvenc DXN pecsétviaszgomba kivonat tartalmú lúgosító kávémat.

 

Bele tudom képzelni magam bárki bőrébe, legyen az egy taxis, buszvezető, kamionos, biztonsági őr, pénztáros vagy tanár. Lehet az ember nézőként kosár- vagy focimeccsen, utazhat buszon, vonaton, lehet egy sportoló edzés közben vagy után, aki megkíván egy frissítőt és nem az oly divatos energiaitalokat választja. A szituációkat a végtelenségig sorolhatnám.

 

Persze feltalálták már a termoszt vagy a zárható utazóbögrét is, szóval, aki úgy érzi, hogy forró, vagy sokáig meleg kávét akar, az is meg tudja oldani. De emellett nekik is milyen jól jöhet ,,vészhelyzetben” és szinte megnyugtat a tudat, hogy bármikor előkapok egy tasak DXN kávét, összerázom vízzel és meg vagyok mentve, jó hangulat, jó közérzet biztosítva, felfokozva!

máj

14

Kávézz, ne háborúzz!

2017.05.14 - vasárnap

Gondolatok a DXN Ganoderma kávé üzletről

 

 

Békeidőben kávézhatok szerencsére itt Magyarországon. A videóban látható régi orosz ágyúk még általános iskolás alsó tagozatos gyerekkoromban kerültek pár tankkal kiállításra Miskolcon, az Avason. A tankokat már elvitték. Már csak a betontalapzatuk látható lentebb. Emlékszem, rengeteget játszottunk rajtuk és még bele is tudtunk mászni a vezetőfülkébe. Kicsit félelmetes is volt, meg izgalmas is persze. A maradék két ágyút a feljebb vontatták mostani helyükre és bekerítették. Korábban zárva volt a köréjük épített zöld kerítés.

 

Mikor kis BMX biciklimmel a Flatland (talaj) trükkjeimet gyakoroltam, napi szinten órák hosszat láttam fent az Avasi Ifjúsági Parkban (én inkább Avastetői Sportpályának hívom, – ,,a Pályám”-nak), hogy ott pihennek, mára már békésen, de mégis szinte harcra készen.

 

 

 

 

 

Kevesebb szórakozás most, hogy később többet szórakozahassak?

 

 

Egy ideje a több órás gyakorlások ideje lecsökkent másfél-két órára, többnyire sajnos csak hétvégére. Más került a fókuszba, gondolom már tudjátok, hogy a DXN Ganoderma kávés üzletemre célzok. Pontosan azért biciklizek most fent kevesebbet, hogy később majd még többet tudjak. Ez egy kicsit sületlenségnek hangzik, ha csak így hagyom ezt a mondatot a levegőben lógva. Kifejtem kicsit, de tényleg csak kicsit bővebben. Aki követi az oldalaimat, már tudja ezt is.

 

 

Kávézz, ne háborúzz! A DXN Ganoderma kávé üzlet globális hatása

 

 

 

Számomra elég nyomós ok a változtatásra, hogy nem én irányítom az életemet

 

 

Eljutottam kb 4 éve arra a szintre, felismerésre, hogy bizony nagyon nem én irányítom az életemet, a szabadidőmet. Egyszer, mikor éppen szokás szerint a BMX-emen gurultam, forogtam fent az avasi pályán, megálltam egy pillanatra. Gyönyörű idő volt. A napsütés még nem csapott át elviselhetetlen hőségbe, mikor pánikszerűen menekülök be az árnyékba. Jól ment minden trükk. Minden klappolt, egy dolgot kivéve. Bár mondhatnám, hogy tősgyökeres avasi vagyok, akkor nem itt laktam, egy sor meggondolatlan döntés következtében. Visszavágytam ide. Addigra a kis családom megszaporodott, de nem gyerekkel, hanem 3 kutyával. Csak ennyit mondtam, halkan, szinte sóhajtva: ,,Bárcsak a kutyákkal itt laknék.”

 

 

3 kutya sétáltatása hegyikerékpárral: Takács Gergely, DXN

 

 

 

A Vonzás Törvénye az én életemben

 

 

Sokat hallani a bevonzásról, a vonzás törvényéről, arról, hogy a gondolatok valósággá lesznek, ha az ember tényleg nagyon akar valamit és tesz is érte. Kiváló előadók, köztük egyik kedvencem, Szabó Péter, aki szintén avasi ,,gyerek”, próbálja felnyitni az emberek szemét – már akik hagyják - , hogy merjünk álmodni, és tegyünk is az álmainkért, és az univerzum majd meghajlik az akaratunk előtt.

 

Higgyen bárki amit akar, nekem ez a kívánságom valóra vált. Megkönnyebbüléssel, örömmel, nyugalommal járt, de egyben hatalmas korlátot is szabtam vele önmagam számára. Aki panelban lakik kutyákkal, tudja, miről beszélek. Aki nem, annak azt javaslom, ne próbálja ki. Igazából nem a kutyával, mint kedvenccel van a baj, hanem a megkötöttséggel, amit ez jelent, legyen az akárcsak egy kis öleb is. Ezt a témát a ,,Kutyabarátok online kávés MLM üzlete” című blogomban részletesebben kitárgyalom.

 

 

Először kinevetnek, aztán elismernek. A kettő közötti időt kitartásnak - nem, nálunk kávézásnak - nevezik.

 

 

 

Kávézok, nem háborúzok.

 

 

Sem a valós életben, sem a cyber-térben az interneten. Nem osztogatok felbujtó, koholt irományokat, uszító videókat, semmit, ami arra adna okot, hogy az emberek egymásnak ugorjanak. Erre a hozzáállásra a DXN filozófiája (One Mind - Egy Tudat) is nagy hatással volt. Fantasztikus, hogy több, sajnos egymással nagyon szemben álló vallás és nemzet tagjai tudnak egy előadóteremben, hajón, kiránduláson együtt ünnepelni, örülni sikereiknek, amit azzal értek el, hogy a DXN Ganodermás kávéját, gyógygombáit, Spirulináját és a többi egészséges, gyógyító termékét juttatják el az emberekhez világszerte (One World, One Market – Egy Világ, Egy Piac).

 

A DXN Ganoderma kávé üzletben a fókusz azon van, hogy minél több emberrel megismertessük a termékeket. Nem foglalkozunk azzal, ki milyen nemzetiségű, vallású, vagy, politikai nézetű. A cél mindazon emberek egészségi- és életszínvonalának javítása, akiket ez érdekel.

 

 

Miért háborúzzak, ha kávézhatok is?

 

 

A háború, a harcias, nyomulós, ,,régi-iskokás” MLM stílus, ami miatt szinte mindenki megutálta ezt a szakmát, messze áll a DXN attitűdjétől és tőlem is. Lehetne pedig szerintem mire nagyképű a cég és alapítója, dr. Lim. A DXN a világelső, piacvezető Ganoderma vállalat számos, rendkívül komoly elvárás teljesítésével szerzett kitüntetés, tanúsítvány és oklevél birtokában. Azonban ha megnézzük dr. Lim-et, meghallgatjuk pár szavát, egyből lejön az, hogy milyen szerény és közvetlen ember valójában, annak ellenére, milyen hatalmas tudást birtokol.

 

Az összes termelési folyamatot egy kézben tartó DXN (One Dragon – Egy Sárkány) és minden alkalmazottja és független hálózatépítője a harciasságot és a küzdelmet arra fordítja, hogy a cég terjeszkedjen, ezáltal minden lehetséges helyre és emberhez eljuttassa a fantasztikus termékeket, amikkel számos országban kórházakban is gyógyítanak. Nem válogatunk nemzetek, vallások, bőrszín és egyéb tulajdonságok alapján abban, hogy kivel ismertessük a termékeket és az üzleti lehetőséget.

 

 

 

Egy kis Ganoderma kávézás a BMX Flatland és a fegyencedzés után

 

 

 

Azért küzdök, hogy minél többen kávézhassanak

 

 

Napi szintű küzdelmet jelent dolgozni járni, hogy az ember számlákat tudjon fizetni. Számomra még itt betársul az egyelőre főállás mellett online épített DXN gyógygombás kávé üzlet. Azért küzdök, hogy minél többen megismerjék és ihassák a Ganoderma kávét. Ennek a küzdelemnek a célja pedig az, hogy később ne kelljen naponta a hónapról-hónapra élésért küzdenem. Kezd kicsit bonyolult lenni, ugye? :)

Talán, ha már a háborút és kávét így sikerült összehoznom, most megfogalmazom egy mondatban, mit jelent számomra a kávé és a háború, de én inkább a küzdelem szót használom, mert ez ideillőbb és nem kevés különbséget is takar:


Azért küzdök, hogy minél többen (DXN) kávézzanak, és ne háborúzzanak!

 

 

A DXN üzlet globális hatása

 

 

Én úgy gondolom, hogy a DXN üzletnek globális szinten is hatása van az élet eseményeire. Mindenki egészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb is lesz, ezáltal pedig a világ is egy még jobb hellyé válik.

 

Ha eddig eljutottál az olvasásban és nem gondolod azt, hogy egy komplett idióta vagyok, amiért ennyi szokatlan dolgot összehordtam, javaslom, olvass utána a ganodermás kávénak (és többi terméknek) az oldalamon, hiszen, ha leegyszerűsítjük, a kávé a ,,ludas” mindenért. Talán a pecsétviaszgomba hatására írok le sok mindent és látom más színben a világot, hiszen hangulatjavító hatása is van, számomra biztosan! :)

 

 

Ez itt Gergő. Gergő szeret profikkal dolgozni. Dolgozz Gergővel. Legyél te is profi! ;)

máj

1

Milyen pozitív változás tapasztalható Ganoderma szedésekor?

 

 

Ez a gyógygomba ott hat, ahol fáj, ha nagyon egyszerűen akarok fogalmazni. Mindenkinek más problémái vannak, tehát pont azokon a személyes problémákon fogja majd megtapasztalni a pozitív változásokat. A Ganoderma nem a betegségeket, vírusokat öli meg. A testet erősíti meg, ami hatékonyan fel tudja venni a harcot a kórokozókkal, ellenálló lesz a vírusokkal szemben és a test maga győzi le a betegségeket. Felerősíti a különböző gyógyszerek kedvező hatását is, ezért is alkalmazható más kezelések mellett kiegészítésképpen.

 

 

Bemutatom a RG Reishi Gano és GL Ganocelium porokat:

 

 

 

 

Tényleg olyan hatékonyan gyógyít a Ganoderma gyógygomba?

 

 

A Ganoderma lucidumról számos, szinte mesébe illő dolgot lehet olvasni a neten. Vajon mi igaz ebből? Számos, mindenféle MLM vagy egyéb cégtől független tanulmányt írtak már a pecsétviaszgombáról.

 

 

 

Keleten a Ganoderma gyógygombával való gyógyításnak 4000 évre visszatekintő hagyománya van. A Nagy Kínai Gyógyszerkönyv is elismerően nyilatkozik róla, olyannyira, hogy több mint 200 kiváló gyógynövény közül a Hagyományos Kínai Gyógyászat a meg is koronázta: a kínai nevén Lingzhi, japán nevén Reishi gomba az előkelő ,,Gyógynövények Királya” nevet kapta. Rengeteg fantázianeve van a Ganoderma lucidumnak, például: a Halhatatlanság Forrása, a Remény Sugara, Császárok Eledele.

 

 

Mik a DXN RG por kedvező hatásai?

 

 

főleg. A Ganoterapeutánk a Méregtelenítők Királyának nevezi. Az RG 3 hónapos Ganoderma gyógygombatestből származó kivonat. A Ganoderma egészségre gyakorolt főbb jótékony hatásai a következők: vérkeringés-serkentő, sejt-anyagcsere fokozó, méregtelenítő és harmonizálja az élettani folyamatokat.

 

DXN RG (Reishi Gano) ganoderma gyógygomba kivonat és Takács Gergely, a Kávékirály

 

Az RG Reishi Gano por vörösesbarna színű és a méregtelenítésért felelős

 

 

  

Mik a DXN GL por előnyei?

 

 

A világos színű  Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz Oxigénraktárnak is nevezik magas szerves germánium tartalma miatt. A GL főbb hatásai a követketők: erősíti az immunrendszert és az idegrendszert, megelőzi a sejt- és szövetdegenerációt és méregtelenít is. A hasnyálmirigy optimális működését is elősegíti és csökkenti a vércukor szintet.

 

 

DXN GL (Ganocelium) pecsétviasazgomba por. Konyhatündér szerepében: a Kávékirály :)

 

GL Ganocelium por a Ganoderma Lucidum 14 napos myceliumából (gombafonalából) készült vegytiszta kivonat.

 

 

Itt megemlítem, hogy Ganoterapeutánk is megerősítette, hogy a DXN kávék amiatt a kis cukortartalmuk miatt nyugodtan fogyaszthatók cukorbetegek által is. Ha ,,leesik valakinek a vércukra”, akkor gondolom ilyen vészhelyzetre ott a csoki a zsebben. Ezt láttam már ismerősöknél. A csokiban is cukor van, jóval több, mint a kávéban. Természetesen cukormentes kávék is vannak a DXN termékkínálatában.

 

 


Személyes tapasztalatom a DXN Ganodermával:


 

A Ganoderma szedése kb 3-4 hónapig nem jár látványos eredményekkel, szemben a DXN Ganoderma kávéval, ami már 1-3 doboz elfogyasztása után is pozitív terméktapasztalatot ad.

 

Személyes tapasztalatom a DXN Ganodermával és a ,,gombáskávé”-val a következő:

 

Közel 3 éve fogyasztom a kávét, a pecsétviaszgombát valamivel kevesebb ideje. Sosem voltam beteges típus, de tény, hogy egyszer sem voltam táppénzen az utóbbi 3 évben. Meg-meg legyintett ugyan egy-két járvány szele, de ez elkerülhetetlen, ha az ember napi szinten gyerekek, vagy alapból emberek közt mozog.  Ez egy hosszabb folyamat. Normál egészségügyi állapot esetén szokták javasolni, hogy nem is a mennyiség, de inkább a folyamatos szedés a fontos a pecsétviaszgombánál. Persze minál többet szed be azember, annál hamarabb fog pozitív változást észlelni. Itt nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy míg egyes vitaminkészítményeknél 3 hónapos kúrákat javasolnak, a Ganoderma bátran szedhető megállás nélkül napi szinten. Semmilyen káros mellékhatása nincs.

 


A kis fehér műanyag dobozok nagyon értékes dolgot rejtenek: DXN Ganoderma gyógygomba kivonatot!

 

A Ganoderma sejtszinten méregteleníti, egyensúlyozza ki és építi fel a szervezetet.

 

 

Ganoderma kávét fogyasszak, vagy Ganoderma port?

 

 

A Ganoderma kávé fogyasztásánál hamarabb észlelhető látványosabb eredmény, javulás, mint a sima Ganoderma por fogyasztása esetében. Az én esetemben ez a következőket takarja:

 

Nem marja a hasam, ezért egyből, ahogy reggel kinyílik a szemem, az első dolgom egy finom ganodermás kávé elfogyasztás. Az, hogy a DXN kávé nem okoz gyomorégést, a Ganoderma lugosító hatásának köszönhető.

 

Viszlát magas vérnyomás! Szuperül beszabályozta a vérnyomásom,ami már gyerekkoromban is magas volt.

 

Nagyon friss vagyok a DXN kávétól, anélkül, hogy stroke-ot kapnék a heves, kellemetlen szívveréstől, amit még régen a hagyományos – ganoderma nélküli – kávétól tapasztaltam.

 

,,Pörget” is azért, hiszen koffeint tartalmaz a DXN egészséges kávéja, de ez inkább hasonlít egy kellemes, felfokozott érzelmi- és tudatállapothoz.

 

A Ganoderma hangulatjavító hatású, amit szintén tapasztalok magamon. Azt azért nem mondom, hogy ha néha ,,elgurul a gyógyszerem”, ami mindenkivel előfordul, akkor egy DXN kávétól egyből ,,happy” vagyok, de tapasztaltam már, hogy stresszesebb helyzetben is jobban meg tudom őrizni a humorérzékem, lekezelem a szitut egy poénnal, és minden rendben megy tovább. Ez persze egyéni beállítottság kérdése is természetesen.

 

 

Imádom ezt a ganodermás cappuccino! Kedvencem: a DXN White Coffee Zhino

 

 
A Cappuccino-k Királya: DXN White Coffee Zhino

 

" target="_blank">Cappuccino Ganodermával: az isteni finom DXN White Coffee Zhino

 

 


A Ganoderma méregtelenítő hatása, átvitt értelemben:
elűzi a haragot és felerősíti a jókedvet

 

 

Azt, hogy a ,,pecsétviaszgomba méregtelenít” én még úgy is meg tudnám fogalmazni, hogy elűzi a haragot és felerősíti a jókedvet. Azt megtapasztaltam, hogy a napi mókuskerék okozta stresszt, kellemetlenségeket ugyan nem mindig sikerült még eddig teljesen kizárnom, de lényegesen kevesebbet emésztem magam bizonyos dolgokon, vagy lázadok a világ- és a sors ellen, mint pár ismerősöm.

 

 

A kiegyensúlyozott élethez nem elég csak Ganodermát szedni:

fontos a pozitív gondolkodás és hozzállás is.

 

 

Ez most egy kis kanyar a célok és üzlet témaköre felé, de ez annak is a hatása, hogy tudom, hogy ha nem teszek érte, hogy változzanak a dolgok, akkor hiába dühöngök rajta, maguktól nem fognak.

 

 

Visszaszámlálás az élet a napi 3 kutyasétáltatás közben, amit biciklivel teszünk.

 

 

Van, ami napi szinten ki tud akasztani, ha rosszabb passzban vagyok, ez pedig az Óra Zsarnoksága:

 

Nálam nem csak előrefelé, de bizony visszafelé is ketyeg az óra a kutyáim miatt:

 

A reggeli kutyasétáltatás után egyből elindul a visszaszámlálás munkába indulásig. Munkában már azt számolgatom, mennyi időm van még a délutáni sétáig, az ehhez való hazaérésig. Belefér-e még egy-két kitérő, vásárlás, intézkedés.

 

A délutáni sétától ketyeg a vekker az esti sétáig - itt repül el leggyorsabban az idő - és onnan kezdődik minden elölről másnap.

 

Azért is írom most ezt a blogot, hogy ennek a robot- rabszolga életmódnak minél előbb búcsút intsek. Szerencsére nagyon előnyös helyzetben vagyok, hiszen a DXN termékek az üzleti lehetőség nélkül is működnek, rájuk nem hat semmilyen külső erő, sem időjárás, sem politika, sem gazdasági helyzet: a ganoderma kávé, a Cordypine, a Cocozhi, a Roselle Juice mindig ugyanolyan finom és egészséges! :)

márc

25

Az óra zsarnokságának vége

2017.03.25 - szombat

Amikor az óra irányítja az életet, avagy:

Az óra zsarnoksága

 

Ez a blogom kicsit megint személyesebb hangvitelűre sikerült, szándékosan. Az olvasásához, megértéséhez szükséges egy kis humorérzék is. Olyasfajta is, mikor az ember magán képes nevetni. Az én sajátos poénjaimon szerintem legtöbbször csak én nevetek, meg max Murphy, aki a saját, szerinte kiváló törvénye szerint azt mondja, hogy ami vicc nem jöhet be, az nem is fog, főleg ha a Kávékirály akar vicces lenni.


Ébresztőóra, napi rutin, mókuskerék


Az óra zsarnokságának vége: Kávékirály – Ébresztőóra: 1:0

 

 

Aggodalomra semmi ok, az ébresztőórát kontrolált körülmények közt profi módon vertem szét, csukott szemmel, elfordulva, vigyázva arra, nehogy a szemembe pattanjon egy darabja. Aztán volt buli után takarítás, mint ahogy azt Szinetár Dóra is megénekelte a 90-es években… :)

 


Amikor az óra irányítja az életet


Rövidebb napom volt munkában, és megengedhettem magamnak azt a luxust, hogy ebéd után, délután 2 órakor lefeküdjek aludni. Megérdemeltem szerintem. Nagyon kimerült voltam, eddigre már megvolt a napi rutinom jó része, ami muszáj, és amit szeretek, olyan is. Reggeli edzés plusz a délutáni edzés reggel letudva, mert felébredtem kicsit hamarabb, mielőtt a telefonos ébresztő az éles, utálatos hangjával kiugraszt az ágyból. Megvolt a reggeli kutyaséta, munkahely, napi 5 DXN-es üzleti hirdetés feladása, Duolingo-n a napi adag német lecke. Ebéd, közben kis filmnézés, és mint egy nagy csecsemő, evés után elálmosodtam.. A telefonomat lenémítottam, hogy senki se zavarjon még véletlenül sem. Olyan ez, mint biciklizés közben: akkor be sincs kapcsolva, az ,,én-idő” szent. Nagyon jót aludtam, egészen addig, amíg arra ébredtem, hogy valamit elfelejtettem. A telefonnal kapcsolatban. Felkeltem, 16:37 volt. Lenémítás rendben, mert nem csörgött, de az ébresztőt elfelejtettem beállítani 16:20-ra.


Megkérdezhetnéd, mi a fenének kéne 16:20-kor felkelnem, mér nem aludhatnék még kicsit. Én is ezt kérdeztem. Az életem minden nap 16:30-kor kutyasétáltatással telik. A délutánival, a reggel 6:45-ös és az esti 22:00-s között. Szuper, mi?


Mindenestre semmi gond nem volt, a kutyáim szobatiszták, jeleztek volna, de nincs rá szükség sosem, mert tudják, hogy leviszem őket. Tudják, hogy gondoskodok róluk, vigyázok rájuk. Nem engedem, hogy bármelyik kis méregzsák ugatós zsebkutya bántsa őket. Ez a része rendben volt, lementünk, megvolt minden, kis és nagydolog, ami körül már 4 éve az életem forog. Azt hittem, hú de jó idő van kint. Még mikor hazajöttem, pólóban rövidgatyában is melegem volt. Fél 5-re Murphy barátunk a Ravasz Tavasszal karöltve úgy gondolta, megtréfál. Majd szétfagytam kint, egyik különösen ,,elegáns” póló – rövidgatya – baseball sapi kollekciómban.

 

A hatás fokozása érdekében egy ,,gyengébb" téli kép 2017-ből....
(Itt azért kabát-hosszúgatya-kötött sapi volt rajtam)

 

3 kutyám a hatalmas 2017-es téli hóban. Miskolc, Avas, Magyarország

 

 

Az ember, akit Murphy-nek hívnak és van egy törvénye…


Külön élvezet volt nagy rohanva, elgémberedve magamra kapni a kutyázós cuccomat, mikor rájöttem, késésben vagyok. Ha a kis ügyes, megbízható kutyáim 9 óra hosszat visszatartják miattam naponta a dolgukat, az a minimum, hogy időben leviszem őket hálából. Murphy már itt is volt, hogy közbeszólt, és takaríthattam itthon, de örülök, hogy pár félre-, vagy inkább besikerült alkalommal megúsztam.


Ez itt lehet, kicsit túl személyes lesz, de a teljes körű hatás miatt le kell írnom.


A kutyás életnek van egy olyan aranyszabálya ugye, hogy a kutyák kint, a gazda pedig bent végzi el a dolgát. Mivel kicsit kapkodva mentünk ki még ,,elmacskásodva” (itt most a gazdáról van szó), hiszen most keltem fel, bizony nem tettem meg azt a 2 betűs kitérőt, amire Terence Hill célzott zsugázás közben az egyik kedvenc filmemben, az És megint dühbe jövünk-ben (WC). Sebaj, a kutyák 9 órán át tartják mindennap bent, én már csak kibírom kint fél órát. Sikerült is. Én viszont abban a hatalmas lépéselőnyben vagyok a kutyáimmal szemben, hogy míg nekik nem szabad, csak kint, addig nekem szabad bent is és kint is. Ez szerencsére részemről a ,,bokor-megjelölgetős” (lábfelemelés nélküli)  kisdologban  kimerül, ha már végképp ,,helyzet van”, de ennyi. Igaz, egyszer volt, hogy Murphy bátyja tarkón csapott, és arra ösztönzött, hogy ne bírjam ki hazáig, de én nyertem. Nehogy má mindig neki legyen igaza! :)


Ha elgurul a gyógyszer, vagy a DXN Spirulina

Kávékirály-Murphy: 1:0


Kávékirály győzött, hibátlan győzelem (Mortal Kombat)

 

A kép a Mortal Kombat játékból lett szerkesztve

 

Szóval minden funky, élünk és virulunk, jön hétvégére a lehűlés és a beborult az ég. Pont jókor, mert hétköznap, mikor nem tudok kimenni BMX-ezni, verőfényes napsütés volt. Murphy jobban szeretné, hogy rossz időben biciklizzek – vagy egyáltalán ne, ha szakad az eső. Itt azért csak neked megsúgom, hogy az egyik célom az, hogy Murphy-nek minél többször keresztbetegyek. Ezt szerintem úgy kell, hogy mikor nagy ,,májerkedve” vigyorog, egy számára jól sikerült keresztülhúzott számításom után, én simán úgy döntök, hogy megkeresem a helyzetben azt, ami által pozitívvá tehetem. Ha a legjobb tudásom szerint sem tudok ilyen pozitívumot találni, akkor felhasználom arra a helyzetet, hogy motiváljon arra, hogy változtatni tudjak rajta, hogy minél kevesebbszer forduljon elő. Például arra, hogy ha elgurult a gyógyszer, vagy az én esetemben a DXN Spirulina, akkor a haragot, bánatot, frusztrációt munkába öljem. Pontosan úgy, mint most is, ahogy ezeket a sorokat gépelem.

 


Sok gyerek volt tanára, sok tanár volt kollégája


Szó sincs itt most ,,win-win” szituációról, meg, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Murphy higgye csak, hogy nyer néha. Nyerhet csatákat, de háborút sosem. Szépen, kitartóan megyek előre a célom felé. A célom felé, ami az, hogy sok gyerek volt tanára, sok tanár volt kollégája legyek. Azért volt tanára és volt kollégája, mert főállásban fogom árulni a gombáskávét a neten, angoltanítás helyett. Ebben látok perspektívát, ez jelenti számomra a kiutat a mostani mókuskerékből.

 


Az élet 40 felett kezdődik


Hallottam már olyat, hogy: ,,Az élet 200 km per óra felett kezdődik, de az se baj, ha túléled.” A napi szintű, illetve hónapról-hónapra élést is túl kell élni, túl kell rajta lépni. A közelgő munkahelyváltással egy időben folyamatosan haladva minimum 40 dolgozni akaró ember szponzora leszek. Miért 40? Most idézhetnék egy sokat vitatott show-műsor egyik adásából, hogy ,,40, vagy 1 sem?”, de ez egészen más műfaj. Azért 40, mert dupla, vagy semmi. A DXN Ganoderma kávés MLM üzletben a legmagasabb üzleti szint eddig a Koronás Nagykövet (Crown Ambassador), aminek eléréséhez 20 közvetlen (direkt) gyémántot kell szponzorálni. Csak húsz embert, aki akarja az üzletet, aki többet akar az életétől, akár szabadidőben, akár anyagiakban. Én a Dupla Koronás Nagykövet szintet céloztam meg. Még senki sem érte el eddig, lehet nincs is még Double Crown Ambassador elnevezés sem adva neki. Szépen haladok, a korona már megvan, amint azt a Kávékirály.hu logómon láthatod. (Itt repült megint egy poén…). :)

 

Kávékirály.hu logó - Több, mint kávé

 

 

Egy kis matek, alapfokon a DXN üzletről


Egyébként ha valaki matekos beállítottságú, ki lehet számolni, hogy például ha ezt valaki 5 év alatt akarja elérni, az azt jelenti, évente 8 embert kell találnia. Ez szerintem egyáltalán nem sok. A sima Crown Ambassador szintet is el lehet érni ennyi idő alatt, volt már rá példa. De az egészben az a legszebb, hogy már egy szimpla Star Diamond (Gyémánt) szint jutaléka is a magyar átlagkereset többszörösét jelenti havi szinten. Mondhatnám azt is, hogy havi fix, de ez így nem fedné a valóságot. Annyiból fix, hogy egy stabil fogyasztói hálózattal bíró Gyémánt szintnél a jutalék jön, ha esik, ha fúj, viszont annyiból nem fixen, hogy egyre több lesz, hiszen a hálózat folyamatosan növekszik. Nem kanyarodok el most ,,karika-rajzolgatós” marketingterv-magyarázós prezentációba, amúgy sem szeretem, nem is csinálok ilyesmit.

 

Tettem itt pár kitérőt, talán el is kalandoztam kicsit a tárgytól.


Az óra zsarnoksága


Ezt a szerintem rendkívül találó, költői kifejezés Wiltner Laci barátom zenekarának, a Rivers Run Dry –nak a The Clock’s Tyranny című dalából fogott meg. A dal szövege rövid és velős, magyarul az én fordításomban így szól:


Órákon át sorban állunk

Hogy fizethessünk

Hogy megfizessük nyomorúságunk árát

Mozdulatlan hallgatásra kárhoztatnak körülményeink

Ennél keserűbb élet vajon létezik?

Nem akarok e folyamat része lenni

Élni akarok, nem birtokolni

Nem akarom, hogy az idő felemésszen

Akarom, hogy az idő zsarnoksága vésszen!


Ha nem időre kellene naponta tenni a dolgát az embernek, ráadásul nagyrészt olyan dolgokat, amiket kötelező jelleggel, a túlélésért, létfenntartásért, számlafizetésért tesz, sokkal szebb lenne az élet. Nincs nagyobb kincs a szabadidőnél. Szerintem rengetegen összetörtek már legalább képzeletben egy órát, főleg reggel, mikor gonosz módon jelzi: ágyból ki, sz***maszk fel, munkába be. Sajnos az emberek többsége ebben a taposómalomban él. Én akkor szeretem az ébresztőórát, mikor olyan dolog miatt kelt fel, amit szeretek csinálni. Kutyás életem előtt hajnali 4-kor is képes voltam felkelni, sokszor már ébresztő előtt, hogy ki tudjak menni még kellemes, hűvös időben gyakorolni a kis ,,gyerekbiciklimmel” a pályámra. Nem mondom, hogy mindig zökkenőmentesen keltem, de egészen más érzés volt ezért felkelni. Nem mintha nem szeretném a kutyáimat, de velük nem tehetem meg, hogy pihenőnapot tartok, mint sportban. Ha jól emlékszem egyébként, csak akkor tartottam a BMX Flatland-ben pihenőnapot, ha végképp ítéletidő volt, vagy hó, jég, csúszós pálya.


Ezért viszont szeretek felkelni. A Junkyard nevű BMX Flatland trükkben mélyedek el éppen. 

 

Takács Gergely (DXN, kávékirály.hu) BMX Flatland kerékpáros trükkje, Miskolc, Avas, Magyarország.

 

 

Nem vagyok az a hétalvó típus, de amióta panelban lakom a 3 kutyámmal, azóta az egyik kedvence helyem az ágyam. Hálás vagyok érte, hogy van. Egyik vágyam, hogy egyszer végre jól kialudjam magam, úgy, hogy semmi miatt ne kelljen felkelnem, a kutyák a kertben alszanak boldogan. Nem kell azért hajnalok hajnalán kelni, hogy árnyékban biciklizzek vagy hogy ne legyen foglalt a pályám. Mert kevés olyan hülye van, mit én, aki mondjuk reggel 5-re kijön focizni oda szerencsére.


Akik eddig eljutottak az olvasásban, ezekre megint jogosan mondhatnák, hogy: ,,Így jártál, kellett neked panelba kutya, egyből 3 is.” Aki ezt mondja, igaza van, mindenkit lebeszélek arról, hogy lakásban kutyát tartson. Igaz, én nem bérházban kezdtem velük, de családi házba is csak akkor javaslom, ha előtte jól átgondolja az illető, mert egy kutya 10-15 évre való elköteleződést jelent. A ,,panelkutyának” nem rossz, hiszen többet sétáltatják, mint a legtöbb kertes házban tartott ebet. A gazdának az egész napos, kutyasétáltatások közti visszaszámlálás, a bármit-abbahagyás, bárhonnan-hazajövés, sehova-nyaralni-nem-menés vagy akár 1-napra-elutazás a nem mindegy.


Dióhéjban ennyi az oka, hogy szétkalapáltam azt az órát. Amúgy már nem működött, direkt egy olyan választottam. Feleslegesen nem rongálok, de ez egyszer Murphy barátom kedvéért kivétel tettem. :)

márc

18

Hogyan kezeljük és előzzük meg a kifogásokat DXN Ganoderma kávés MLM üzletben?


A megelőző kifogáskezelésről osztok meg veletek néhány hasznos gondolatot.


A kapcsolatfelvevő megbeszéléseimbe, az első tárgyalás során 2 módszert használok. Az egyik a miérttel kezdés: arról beszélek, hogy én miért kezdtem el ezzel az üzlettel foglalkozni, miért jó nekem ez az üzlet és nem arról, hogy a tárgyalópartneremnek miért lehet jó. A másik a megelőző (preventív) kifogáskezelés, ami az előadás témája.


Az előadás főbb pontjai:


 1. Miért is van a megelőző kifogáskezelésre szükség?
 2. Mik voltak a te saját kifogásaid?
 3. Hogyan kell felkészülni a tárgyalópartnerből?
 4. Kifogástípusok összeírása
 5. Megoldási példák felsorolása


Felmerülhet sok mindenkiben a kérdés:

,,Miért is van szükség megelőző kifogáskezelésre?"


Ha a beszélgetés célja, hogy egy törzsvásárlót tájékoztassak, akkor is van szükség megelőző kifogáskezelésre a termékkel kapcsolatban, de ez most egy üzleti szintű megközelítés, ahol valakit üzleti szempontból szeretnék tájékoztatni a DXN Ganoderma kávés MLM üzletről. Az első dolog, amiért szerintem nagyon nagy szükség van a megelőző kifogáskezelésre, az az, hogy:


A tárgyalópartnered jó néhány esetben nem meri kimondani a kifogását, mert látja, hogy felkészült vagy, és nem akar veszíteni.


Megelőző kifogáskezelés a DXN Ganoderma kávés MLM-ben, YouTube videó:

 


Ha a tárgyalópartnernek bebizonyítják, hogy nincs igaza, az rosszul esik neki, nem fog csatlakozni


Tehát nem az a jó tárgyalás, amin bebizonyítod, hogy a tárgyalópartnerednek nincs igaza, hogy nem ért hozzá, és mindenben te látod jól a helyzetet. Lehet, hogy te a végére ,,győzöl”, és azt mondod, hogy: ,,Oké, mindent elmondtam neki és meggyőztem.” Viszont ő nem fog csatlakozni, mert ő egy vesztes helyzetben fogja magát érezni, hiszen te  ,,lemostad a pályáról” , mindenben megcáfoltad a véleményét. Tehát ha nem meri kimondani a kifogását, akkor te nem tudod megválaszolni, és ilyenkor fordulhat az elő, amivel már talán te is találkoztál, hogy valaki mosolygott, azt mondta, hogy átgondolja, utána viszont nem tudtad elérni telefonon, nem válaszolt az emailjeidre, majd egyszer nagy nehezen nemet mondott mindenféle indok nélkül. Ez mind arra vezethető vissza, hogy nem beszélte ki a kifogásait, és ezt nem tudtad kezelni.


Másrészt, ha elmondod a feltételezhető kifogásait, akkor egyet tudsz vele érten, és azt fogja látni, hogy teljesen az ő oldalán vagy. Sok olyan kifogást is tudsz kezelni, ami nem merült föl benne, de amikor majd hazamegy, akkor majd szembesítik vele, hiszen másokban felmerülnek.


A megelőző kifogáskezeléssel egyszerűbben fel tudod vállalni az MLM-et.


Valószínűleg ti is azt tapasztaljátok, hogy ennek a 3 betűs szónak itt Magyarországon nem túl magas az image-e, nem a megfelelő helyén kezelik ezt a szakmát. Ha te azzal nyitsz, hogy miért fantasztikus üzlet az MLM, és nem fogalmazod meg az MLM-mel kapcsolatos nagyon gyakori kifogásokat, akkor nem jó helyről indulsz. Ha viszont a megelőző kifogáskezelést alkalmazod, akkor már az elején azt tudod mondani, hogy: ,,Én is hasonlóan gondolkodtam az MLM üzletről, de a DXN MLM más.” Itt el tudod mondani, hogy a DXN MLM üzlet miért más.


A megelőző kifogáskezelést alkalmazva te tudod irányítani a beszélgetést.


Mondod a kifogásokat, megválaszolod őket, abban a mederben folyik a beszélgetés, amiben szeretnéd, és nem töri meg ő más kifogásokkal, mert te eleve egy kifogást kezelsz. Lehet, hogy a kifogás, amit te kezeltél, nála nem fogalmazódott meg, de akinek majd otthon elmondja, miről beszélgettetek, annak majd elmondja azt is, hogy te mit mondtál ezzel kapcsolatban. Az emberek sajnos hajlamosak emlékezni a negatív dolgokra, így a kifogásokra is, de arra is fognak emlékezni, hogy te ezeket hogyan kezelted. Pozitív érzései is lesznek, hiszen vele foglalkozol, hiszen teljes mértékben az ő oldalán állsz. Én így építem föl a beszélgetéseimet. Ezeket nem egy könyvben olvastam, hanem ez a saját gyakorlati tapasztalatom. Egy ilyen módon felépített beszélgetésnek mindenképp pozitív kisugárzása lesz, mert egyet értettünk, ráadásul úgy, hogy kezeltem az ő kifogásait.


Fontos tisztázni, hogy mik voltak a te saját kifogásaid.


Valószínű, hogy mikor téged először megszólítottak ezzel az üzlettel, akkor neked is voltak kifogásaid, és ez teljesen normális. Szánj egy kis időt arra, hogy ezeket megfogalmazd és válaszold is meg magadnak. Ha viszont még maradt benned kifogás, amit nem tudsz megválaszolni, javaslom, hogy gyorsan keresd meg a szponzorodat, és tisztázzátok ezeket a dolgokat, mert valószínű, hogy ezért nem működik az üzleted. Ha van kifogásod az üzlettel kapcsolatban, akkor ez az, ami téged gátol. Van valami, amit nem tudsz fölvállalni, amit szeretnél elrejteni a kommunikációdban. Ez mind lejön sajnos egy megbeszélés során. El szoktam mondani az érdeklődőmnek, hogy nekem is volt az elején kifogásom. Ez a termékek csomagolása és a csomagolás praktikussága volt. Szokták azt mondani, hogy:


,,Nem nagyon tetszetős a termékek csomagolási design-ja.”


Erre azt szoktam mondani, hogy: ,,Nagyon büszke vagyok erre a csomagolásra, mert ez is mutatja, hogy a DXN cégnek nem kell foglalkozni a külcsínnyel, mert a belső tartalom olyan erős és megfelelő.”

 

,,Nehezen lehet kibontani a DXN kávétasakokat”


Tapasztalataim szerint nagyon jól ki lehet bontani a csomagolást. A titka, hogy egyetlen egy határozott mozdulattal fentről lefelé és ne nézzünk rá mikor kibontjuk. ,,Ez egy nagyon tudatos koncepció a DXN cég részéről, hogy nehezen legyen kibontható a csomagolás, hiszen a cég érzékeltetni akarja, hogy milyen értékes a benne lévő tartalom, meg kell küzdeni érte. :)"

 

 

Nem nagy ügy kibontani a DXN pecsétviaszgombás kávét! ;)

 


A lehetőségekhez képest célszerű felkészülni a tárgyalópartnerből


Hogyan kell felkészülni?


Mivel üzleti tárgyalásról beszélünk, ezért én csak néhány pontra szoktam odafigyelni.:


Az egyik, hogy van-e MLM-es élménye, milyen kapcsolatban volt eddig a Multi-level Marketinggal, a másik, hogy aktív üzletépítő-e.


Más Multi-level Marketing cégekről én nem nyilvánítpk negatív vélemyényt


Itt fontosnak tartom megemlíteni, hogy szerintem a legtöbbet akkor tehetsz az üzleti sikeredért, ha más MLM cégekről nem nyilvánítasz negatív véleményt. Akkor is, ha tudod, hogy az egy pilótajáték, csak MLM köntösbe van csomagolva, akkor is, ha tudod, hogy az a termék nem jó, és nem azért, mert te DXN-es vagy, hanem mert konkrét információd van róla. Akkor se nyilváníts véleményt, ha tudod, hogy az a dolog átverés. Én mindig úgy szoktam mondani, hogy:


,,Biztos vagyok abban, hogy objektívan hoztál egy döntést és látod a te oldaladról, hogy miért kiváló cég az, amelyikben te vagy. Nem vagyok hiteles abban, hogy megítéljek egy másik céget, hiszen én a DXN-nél dolgozok. Azért dolgozok a DXN-nél, mert úgy ítéltem meg, hogy számomra ez a legmegfelelőbb és ez a legjobb."


Ha mégis negatívan kommunikálnék az ő cégéről, ezzel azt kommunikálnám, hogy ő nem jól látja a dolgokat, egy rossz döntést hozott. Ezzel agyon tudom vágni az egész tárgyalást, mert benne az marad meg, hogy én leszóltam az ő döntését és döntőképességét.


Mi lehet az illető ,,nyomógombja”?


Jó, ha tudok arról tájékozódni, hogy mi az, ami érdekes lehet neki ezzel az üzlettel kapcsolatban. Lehet a nyomógombja egy egészségügyi probléma, lehet, hogy egy profi üzletépítő, csak a régi cégétől meg kellett válnia, vagy egy online marketing szakember, orvos, természetgyógyász. Ez rögtön egy versenyelőnyt jelent neki ebben az üzletben.


Sajnos ma Magyarországon a legfontosabb nyomógomb az az, hogy van-e valami kényszer az életében. Akár az, hogy többet keressen, vagy a jelenlegi munkahelye nem elégíti ki az igényeit, nem csak anyagi oldalról. Ha van ilyenről információd, akkor szintén megelőző kifogáskezeléssel tudsz majd abba az irányba haladni.Várható kifogások az MLM üzlettel kapcsolatban


Ezeket nem pontról pontra szedve, hanem egy történetbe, gondolatmenetbe beleillesztve kell kezelni természetesen a beszélgetés során. A kifogások, amikkel én a leggyakrabban találkoztam, a következők:,,Rossz tapasztalataim vannak.”Az első mondataim közt biztos szerepelnek a következők:


,,Az én tapasztalatom azt mutatja, hogy ha valakinek negatív tapasztalatai vannak az MLM üzlettel kapcsolatban, az nem abból fakad, hogy magával az MLM szisztémával nem ért egyet, hanem abból, hogy pénzt vesztett, vagy ő, vagy egy ismerőse. Én sem csatlakoztam volna egy olyan üzlethez, amivel pénzt lehet veszíteni. A DXN üzletben nem lehet pénzt veszíteni. Az egyetlen dolog, amit elveszíthet valaki, az a szabadideje, amit az üzletre fordított. A DXN MLM-ben időt lehet veszíteni, de pénzt nem.” Ennek következtében a cégről és az üzletről nincs semmilyen negatív tapasztalat vagy vélemény az interneten, mert nem ér benne senkit anyagi veszteség."


Ha így kezded a beszélgetést, akkor biztos, hogy már az elején egy hatalmas követ görgetsz el a sikeretek útjából, mert egyetértettél vele, hogy az MLM nem egy túl pozitív kicsengésű szó. A jelölted megnyugodhat, hogy nem kell semmit vennie, nincs kötelező drága kezdőcsomag vagy nagy összegű befektetés, amit ráadásul még otthon is tálalnia kéne valahogy. Egy nagy teher gördül le ezáltal a válláról.Slideshare diavetítés-verzió: Megelőző kifogáskezelás a DXN gombás kávés hálózatépítésben:

(Kattints a képre!)

 

Hogyan kezeljük az MLM üzlet ellen irányuló kifogásokat még azelőtt, hogy kimondanák őket mások?

 

 

 

,,Nem ilyen típusú ember vagyok.”Én tudatosan beépítem ezt is a tárgyalásomba:


,,Az emberek többségének még az is a problémája, hogy ők nem ilyen típusú emberek, akik föl tudnak építeni egy MLM üzletet.”


Ide is be lehet építeni egy pár sztorit. Azok a sztorik jók, amik nem műk. Nem az olyanok, amik az MLM tankönyvekben vannak, hogy: ,,A 21. század üzlete a wellness, mért nem jó munkahelyen dolgozni, stb. stb.


Lássuk be, az emberek nagy többsége egy munkahelyen dolgozik, és ez így van rendjén. Nekem az a célom, hogy ne dolgozzon ott, de nem fogom bírálni azért, mert ő munkahelyen, alkalmazottként dolgozik. Azért dolgozik ma valaki egy munkahelyen, mert vagy szeret ott dolgozni, és teljesen elégedett vagy azért, mert nem tud jobbat. Nyilvánvalóan ő is tudja, hogy jobb lenne a szabad élet, de még nem tudja rá a megoldást és én nem fogom őt minősíteni valami gagyi MLM-es dumával.


,,Nagyon sokan gondolják, hogy nem MLM-es típusú emberek, de mégis mindannyian hálózatot építünk, akkor is, ha nem vagyunk benne MLM üzletekben: ajánlunk bizonyos dolgokat, termékeket, szakembereket, szolgáltatásokat másoknak, amiket mi igénybe veszünk minden féle anyagi érdekeltség nélkül. Viszünk vevőt a kerékpárboltba, a fodrászhoz, az autószerelőhöz, a számítástechnikai szaküzletbe és így tovább.”


Érdemes itt is vigyázni, hogy ezt is lazán kezeljük, és nem menjen át az egész egy tipikus ,,MLM-es dumába”, mert akkor az emberek majd megint jönnek a szokásos klisékkel.


,,Nagyon sok olyan típusú emberrel találkoztam, akik nem ilyen típusú emberek. Én sem egy MLM típusú ember vagyok. Az lehet, viszont, hogy éppen szeret valaki email-t küldeni és szívesen használja a számítógépet, és ez az üzlet tud működni email kiküldéssel és online is.”


Nagyon fontos, hogy soha ne róla, hanem vagy magadról, vagy egy 3. személyről beszélj.,,Más az érdeklődési köröm.”,,Az emberek többségében nem fogalmazódik meg az, hogy érdekelje egy ilyen lehetőség. Nem is biztos, hogy a lehetőség kell, hogy érdekelje, hanem a lehetőség által nyújtott előnyök. Nagyon sokan azért vagyunk benne a DXN MLM üzletben, mert ez a lehetőség biztosít számunkra olyan előnyöket, ami miatt érdemes benne lenni. 

Én se úgy születtem, sőt, később sem fogalmazódott meg bennem az, hogy másokat egy üzleti lehetőségről vagy egy általam akkor még ismeretlen termékről tájékoztassak. Nekem sem ez volt az érdeklődési köröm."
,,Biztos, hogy működik, nem átverés?”Én erre a kifogásra azt szoktam mondani, hogy:


,,Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy olyan dologgal foglalkozhatok, amit nem rajtunk akartak kipróbálni. Több, mint 5 millió törzsvásárlója van a DXN termékeknek. A céget bárhol le lehet nyomozni az interneten, minden forgalmi és egyéb adata a rendelkezésünkre áll. Saját tulajdonú minden termőterület és gyár, amiben a termékeket előállítja. Számos, csak nagyon nehezen megszerezhető tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyek nagyon magas követelménynek tesznek eleget.”,,Nincsenek ismerőseim.”,,Az emberek többségének az a problémája egy MLM üzlettel, hogy nem tudja, hogy kit szólítson meg. Pont itt akad el a legtöbb ember MLM-es karrierje, mikor azt mondja neki a szponzora, hogy írjon névlistát. Számomra nagyon vonzó volt az, hogy itt nem kell névlistát írni. Ha valaki akarja, akkor e helyett összeírhatja azokat az ismerőseit, akik kávéznak. Ha ezt sem akarja, ott van az internet nyújtotta számos lehetőség. Az a tapasztalat, hogyha bárki hozzáfog ahhoz, hogy összeírja a kávéfogyasztó ismerőseinek a nevét, akkor nem tudja befejezni, annyian vannak. Ez mindenkinek működik.”,,Gyorsan pénzügyi megoldást keresek.”A DXN-es kereseti lehetőségek felvázolása után ha valaki azt mondja, hogy ő már a jövő hónapban százezreket, milliókat akar keresni, akkor én erre a következőt szoktam mondani. Ez a szöveg sem biztos, hogy mindenkinek jól áll, fontos, hogy ne tűnjön nagyképűnek, mert igazából ez egy kicsit viccesebb megközelítése a dolognak. Lehet, hogy kicsit erős, lehet ezen finomítani, alakítani, mint ahogy a többi kifogáskezelése is természetesen:


,,Nagyon sokan a gyors megoldást keresik. A DXN nem egy ilyen üzlet. Próbálja ki, talál-e a problémájára gyors megoldást, és ha nem, akkor jöjjön vissza bátran, és elkezdhetünk egy kicsit lassabb, de nagyon biztos megoldáson dolgozni.” Ez nekem nagyon tetszik, szokták mondani, hogy: ,,Nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon. :)"


Gyors megoldás a saját tapasztalataim szerint nem működik sem a sportban, sem a nyelvtanulásban, sem a testsúlycsökkentésben. Az emberek nagy többsége visszajön, miután megtapasztalja, hogy sajnos nincsenek gyors megoldások.


Nagyon jó az, ha valakit érdekelnek a számok és a kereseti lehetőségek, viszont fontos az, hogy tudják, hogy ezt itt nem lehet gyorsan elérni. A gyors kereseti lehetőségek (pilótajátékok/piramisok) azok előnytelenek azok számára, akiknek kínálják őket. Ennek következtében, miután rájönnek, arra, mibe is lettek belerángatva, egy életre megutálják azt az embert, aki ezt tette velük.,,Drágának érzem a termékeket.”Nem várom meg, amíg ezt kimondja.


,,Ha valaki megnézi ennek a kávénak az árát, akkor úgy tűnhet, hogy többe kerül, mint az a kávé, amit eddig fogyasztott. Érdemes megnézni, hogy hány százalék kávét tartalmaz a mi kávénk, érdemes megnézni azt, hogy az a kávé, amiért valaki eddig kevesebbet fizetett, hány százalék kávét tartalmaz. Érdemes visszaosztani, hogy mennyit fizet nálunk egy gramm kávéért és annál, amit eddig ivott. Ha még megnézzük, hogy a miénkben még benne van a DXN gyógygomba, aminek az ára nem azonos egy ízfokozó vagy egy színezék árával vagy a tulajdonságaival, akkor arra fog rájönni, hogy ez a kávé semmivel sem drágább, mint amit eddig fogyasztott.”,,Nincs befektetni való pénzem.”,,Sokan úgy gondolják, hogy ehhez pénz kell, és pedig nem is kevés. Mi egy olyan rendszert dolgozunk ki, amihez nem kell pénzt befektetni, hiszen ma Magyarországon sajnos 5000 forintot nem lehet befektetésnek nevezni. Ezért a regisztrációs díjért és az egy termékért cserébe az érdeklődő egy kulcsrakész üzletet kap egy ingyenes képzési rendszerrel. Számomra nagyon fontos, hogy egy olyan üzletet tudok kínálni az emberek számára, amihez befektetés nem, csak szabadidő kell és tanulni akarás ahhoz, hogy valaki sikeres legyen.”,,Nagyon elfoglalt vagyok, nem tudom, hogy van-e erre időm.”Ezt a kifogást azzal szoktam kezelni, hogy:,,Ha megnézem azokat az embereket, akik sikeresek lettek a Ganoderma kávé üzletben, akkor egyetlen egy közös tulajdonságuk van: mindig volt idejük a DXN-re. Azoktól, akik azt mondják, nincs erre idejük, meg szoktam kérdezni, hogy ,,Mire nincs idejük?” Hiszen ezzel az ajánlattal általában csak az nem akar élni, aki nem akar semmit. Aki nem akar előrejutni akár anyagiakban, akár több szabadidő terén, annak nem kell, hogy ideje legyen rá. Ha viszont el akarja érni a céljait, akkor csináljon időt rá. Másképp nem megy, nem csak a DXN MLM-ben, a sportban sem például. Ha valakinek nincs valamilyen nagyon nyomós oka arra, amiért nincs ideje erre az üzletre, amellett, hogy többet akar az élettől, akkor nem lesz sikeres.”


Ha valakinek nincs ideje otthon képezni magát, részt venni egy web konferencián, akkor sem lesz sikeres. (Itt megjegyzem, hogy a webkonfokat felveszik és utólag is meghallgathatók, ha nem megfelelő élőben az időpontjuk. Akkor képzi magát vagy dolgozik az ember, mikor neki alkalmas. Csak akarni és csinálni kell! ;) )


Tehát ebben az üzletben akkor tud elérni bárki is eredményeket, ha szakít rá időt. Ez egy ,,munkás” üzlet, dolgozni kell benne.,,Nem tudom megcsinálni.”
,,Nagyon sokan azt gondolják, hogy ők ezt nem tudják megcsinálni. Nem tudnak eladni, előadni, azt mondják, nincs jó megjelenésük, mert szerintük az kell hozzá. Szerintem pedig bárki meg tudja csinálni, mert bárki tud arról beszélni, hogy nekem jó volt ez és ez a DXN termék."


,,A nagy döntés nem az, hogy valaki csatlakozik a DXN-hez.

Az a nagy döntés, mikor eldönti, hogy csinálni is fogja az üzletet."


Sokan azt hiszik, hogy valami óriási döntést hoznak, mikor a DXN-hez csatlakoznak. Nem akkor hoznak óriási döntést, hanem akkor mikor eldöntik, hogy ezt csinálni is fogják. Sokan félreértik azt, hogy ezt nagyon át kellene gondolni, hiszen a történet nem szól semmi másról, csak arról, hogy hajlandóak-e kipróbálni egy másik kávét, amit DXN törzsvásárlói kóddal olcsóbban tudnak fogyasztani, és el tudják-e mondai azt, hogy ez a kávé nekik jó volt, teljesen természetesen, mindenféle görcs nélkül.  Tonk Emil egyik legkiválóbb gondolata teljes mértékben ide illik:


Minden megbeszéléshez úgy kell hozzáállni, hogy nincs vesztenivalóm. Akit megszólítok, eddig sem tőlem vásárolt, eddig sem az én hálózatomat építette. A legrosszabb, ami történhet, az az, hogy maximum ezután sem fogja. Tehát veszteség semmi esetre se fog érni.


Aki nem szeret tárgyalni élőben, mint például én sem, az azért szerintem a weboldala címét meg tudja adni másoknak, az email aláírásába bele tudja tenni, hogy csak egy példát említsek. De arra mindenki képes, amit alapból úgy is tenni szokott: hogy mások előtt kávézik. Nyilvánvalóan már DXN kávét fogyaszt, de úgy, hogy nem beszél róla, csak ha megkérdezik. Ezt akár fokozni is lehet, van egy módszer, ami akár durvának is tűnhet. A következő: ha valaki elmegy hozzá vendégségbe, és kávét kér, akkor főzzön neki egy hagyományosat, míg ő szépen kibontja előtte és bekeveri a kedvenc DXN Ganodermás kávéját. Megissza és nem szól semmit.  100%, hogy megkérdezi a vendég, hogy mit iszik, sőt, ő is fog kérni.


Ez egy nagyon ártatlan kis trükk, hiszen azt lehet mondani, ha megkérdi, hogy ő mér kap mást: ,,Tudom, hogy te a hagyományos kávét kedveled, de én már csak a DXN kávét iszom.”

Ezzel nem nyomultál, nem akartál senkit beszervezni, megkérdeztek és te válaszoltál. Fontos, hogy ne menj át ,,prezentáció-üzemmódba”, hanem arról beszélsz ,hogy te mér fogyasztod. Ilyen egyszerű. :)Megoldási példák: fő a sok érdekes történetMinél több történettel kell előadni a siker sztorikat hozzá hasonló emberekről. Fontos, hogy nem róla, hanem mindig valaki másról beszélek. Például, ha most saját magammal beszélnék, nagyjából ezt mondanám:


,,Képzeld el, volt egy srác, aki nagyon sokat számítógépezett, korábban sokat bulizott, de egy ideje nem nagyon járt társaságba, szinte a számítógépe volt a legjobb barátja, sőt még most is lehet, hogy az. Ennek ellenére lökte ki az emaileket, megtanult és megszeretett blogot szerkeszteni és adta fel az online apróhirdetéseket ezerrel és egy hihetetlenül nagy üzletet épített föl.”


Vagy egy másik, ami akár megint csak lehetnék én:


,,Volt olyan is, aki nem mert megszólalni mások előtt, nem mert prezentációt tartani, mert úgy érezte, nem hiteles. Az online hálózatépítés neki is megoldást jelentett, e mögé nagyon jól oda tudott bújni.”


Az első pozitív tapasztalatok után megjön a bátorága mindenkinek. Volt olyan is, aki azt mondta, hogy biztos, hogy ő nem fog bemutatót tartani, de miután bemutatók nélkül sikeres lett, mégis bátram megtartotta. De aki nem akar ezután sem, nem kötelező, mert működik e nélkül is.Segítsünk neki, hogy meg tudja védeni a döntését otthon.A beszélgetés végén érdemes egy összegzést tartani, hogy meg tudja védeni magát és a döntését. Én ezt a következőképpen teszem:


,,Az MLM üzlet általában úgy működik, hogy ha valaki találkozik egy számára szimpatikus emberrel, akitől elfogadja az információt, és tetszik neki, logikusnak tartja, akkor ez az érzés általában addig szokott tartani, míg ez az illető hazamegy. Otthon elmondja a feleségének, férjének, párjának, szüleinek, barátainak, hogy milyen fantasztikus lehetőséggel találkozott. Ők néhány perc alatt bebizonyítják neki, hogy semmi értelme ezzel foglalkozni, ez amúgy is egy ilyen MLM-es pilótajáték, egy átverés, és senki nem fog gombáskávét inni és még sorolhatnám. Ezért tartom fontosnak elmondani, hogy ő tudjon róla, hogy az MLM üzlet bizony így működik, és azok, akik ma sikeresek a DXN Ganoderma üzletben, hasonló reakciókat kaptak az elején. Itt megint megelőző kifogáskezelést végzek, és átállok a másik oldalra: ,,Teljesen igazuk van azoknak a családtagoknak és barátoknak, akik ezt mondják, mert ők egy valós tapasztalatból mondják, hiszen vagy ők, vagy valamelyik ismerősük az MLM-mel pénzt vesztett. Ők csak meg akarják védeni az embert attól, hogy őt veszteség és csalódás érje. Ez így van rendjén. Viszont ők nem ismerik még ezeket azt információkat.”DXN MLM tények összegezve:,,Ebben az üzletben nem lehet pénzt veszteni, akkor is csinálhatja valaki, ha nem MLM-es típusú ember, mert online is működik. Itt a képzés ingyenes, mert a DXN nem oktatási cég, hanem termékfogyasztói hálózatot építünk. Nem kell névlistát írni, mert mindenkinek végtelen számú kávéfogyasztó ismerőse van.”


,,Azok az emberek, akik a DXN kávé üzletben sikeresek lettek, emlékeztek ezekre a dolgokra, és azoknak a rokonaiknak és ismerőseiknek, akik teljesen jogosan és jó szándékkal megpróbálták őket megvédeni a csalódástól, elmondták ezeket a tényeket.”


Ez alapján a ,,muníció” alapján bárki meg tudja védeni magát. Ha ez kimarad, akkor jön majd egy nagyon mellébeszélős kifogás, vagy nem tudod elérni, mert otthon ,,megkapta a magáét”. De ne feledd:


Azzal sincs semmi baj, ha ez valakit most nem érdekel, mert ez nem az ő útja a jelen pillanatban.


Az itt olvasottakat-hallottakat mindenki építse be a saját habitusába úgy, hogy az ne legyen durva vagy visszataszító. Ha valaki úgy érzi, egy bizonyos szöveg nem áll jól neki, nem illik az ő egyéniségéhez, változtassa meg, hagyja ki. Nagyon fontos, hogy az egész beszélgetésből lejöjjön az illető határozottsága, és bárki lehet határozott, akár egy teljesen kezdő is, akinek nincs már kifogása, tudja, hogy itt semmit nem kell ,,csúsztatni, 100%-ig látja, hogy miért van ebben az üzletben.


 A természetességre kell törekedni, és egy idő után az egész teljesen azzá is válik, tényleg úgy, hogy bármikor úgy el tud valaki beszélgetni a DXN üzletről, mintha csak egy kosármeccset tárgyalnának ki éppen a haverokkal. Teljesen lazán az attitűdöd részévé válik, hiszen nincs semmi veszteni valód.


Ezt persze gyakorolni kell előtte, élesben is, és utána érdemes kielemezni, mit és hogyan sikerült megvalósítani. Először lehet csak pár kifogás kezelésével kezdeni, és később beleépíteni mindig egy újabbat.


Gratulálok, ha eddig eljutottál az olvasásban! :)


Ez alapján meg van benned a hálózatépítéshez szükséges kitartás!


Ha még van kifogásod és kérdésed, amit ebben a blog bejegyzésben, a honlapomon vagy hírlevelemben nem találtál választ, írj nekem egy email-t ide: kavekiraly.hu@gmail.com, és szívesen segítek.