A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jún

25

Hogyan állapítható meg, hogy a DXN törvényes Direkt Értékesítő vállalat-e vagy sem? 

Ez a 8 pontos teszt segít:

 

 

Hogyan állapítható meg, hogy a DXN törvényes Direkt Értékesítő vállalat-e vagy sem?


 

 

1. Van-e termék?

 

Természetesen! A DXN több mint 100 saját gyártású termékkel büszkélkedhet. Bővebben a termékekről itt: DXN webáruház2. Pénzt a termékek értékesítése (vagy a hálózatod termékforgalma) után kapsz, nem pedig regisztrációs / belépési díj után?


Igen újra! Minden terméknek van PV-je (pontértéke) és a bónuszt (fizetést) ez alapján számolják ki. A DXN termék felhasználók bónuszt (jutalékot) még a saját termékhasználatuk után is kapnak! Ha valaki csatlakozik a csapatomba (kitölti a regisztrációs űrlapot), de nem rendel semmit, nem kapok bónuszt. DXN tagsági regisztrációhoz töltse ki az alábbi űrlapot3. A vállalat termékeket szándékozik eladni, vagy csak pozíciókat?


Igen, a DXN termék alapú MLM üzlet. Az emberek jobb pozíciót akkor érnek el, miután egyre több a termékforgalmuk, leegyszerűsítve az egészet. Minden szint több pénzt és szabadságot jelent. Az első szint a DXN üzletben a Star Agent szint, a legmagasabb a Crown Ambassador (Koronás Nagykövet). Az én célom a Doule Crown Ambassador szint elérése (double = dupla).4. Nincs összefüggés a csatlakozók száma és a megkeresett pénz mennyisége között?


Igen, nincs semmilyen kapcsolat vagy összefüggés. Egy kisebb hálózat is hozhat nagy termékforgalmat. Például 1 személy fogyaszt 6 doboz Lingzhi Coffee 3in1 egy hónap leforgása alatt, de ez a forgalom elérhető úgy is, ha 6 ember iszik fejenként egy doboz egészséges kávét minden hónapban.5. Ha nincs új ember, aki csatlakozott hozzám ma, akkor is keresni fogok pénzt holnap?


Igen, erre fogadni merek! A DXN termékek, különösen a Ganoderma kávé, Ganozhi Szappan és Ganozhi fogkrém napi használati cikkek. Akárcsak én, az emberek is megrendelik a termékeiket minden hónapban (vagy amikor elfogynak - nincs kötelező havi rendelés a DXN-nél!)6. Van ésszerű termék visszavásárlási politika?


Igen, DXN cég gyakorlatban alkalmazza a visszavásárlási politikát a forgalmazói maximális megelégedésére. Az el nem kelt DXN termékeket visszavásárolja az eredeti állapotukban. Nem javasoljuk raktárkészlet felhalmozását, nálunk nincs ’auto-ship’ (automatikus termékkiszállítás) beállítására kötelezettség. Minden DXN disztribútor saját józan belátása alapján vásárol termékeket eladásra is. Sokakkal együtt én a hangsúlyt a(z online) hálózatépítésre helyezem az eladás helyett, hiszen a célom, a stabil, passzív jövedelem ezzel érhető el. A cég kezeli természetesen az esetleges minőségi reklamációkat is a vásárlók legnagyobb megelégedésére.7. Van a cég termékeinek valós piaci értéke?


Igen, van. A DXN filozófiája az LOW PRICE, HIGH QUALITY: ,,Alacsony ár, kimagasló minőség” és LOW PROFILE, HIGH INCOME: ,,Alacsony profil, magas jövedelem” (nem keresi hivalkodóan a figyelmet)


Biztosítjuk az termékeink alacsony árát és kimagasló minőségét. Célunk, hogy folyamatosan kerülve a zajos propagandát magas jövedelmet biztosítsunk üzletépítőinknek. Mi a DXN-ben tartjuk magunkat a becsületességhez, szerénységhez és egyszerűséghez. A hangsúly azon van, hogy segítsük az embereket, semmiképpen sem azon, hogy bármilyen módon, fényűzően kérkedjünk a profitot hajtva. A DXN MLM rendszer elérhető bárkinek bármilyen háttérrel rendelkezzen is anyagiakra, vallásra, nemzetiségre, nemre való tekintet nélkül. Bárki élvezheti nagyobb pénzügyi függetlenséget és jobb életszínvonalat ha hajlandó (főleg kezdetben) folyamatos erőfeszítéseket tenni az ő saját módján mind online és offline, ahogy szimpatikus. Számos DXN termékfogyasztó ember számol be pozitív terméktapasztalatáról és a jobb egészségi állapotáról szerte a világon tanúbizonyságot adva annak, hogy a termékeink működnek.


 

8. Az embereknek valóban szükségük van megvásárolni a termékeket újra és újra?


Igen, DXN olyan termékeket állít elő, amikre az embereknek szükségük van a mindennapi életükben: élelmiszereket és italokat, táplálék kiegészítőket, személyes higiéniai és a kozmetikai termékeket, háztartási termékeket, háztartási gépeket és víztisztító rendszereket.

 

Amint látod, a válasz minden kérdésre IGEN, így büszkén kijelenthetjük, hogy DXN egy törvényes Direkt Értékesítő vállalat (angolul: Direct Selling Company). Elnökünk és cégalapítónk, dr Lim saját szavaival mondja el, hogy miért a DXN a legjobb választás. Ha szükséged van több válaszra, nyugodtan fordulj hozzám bizalommal. Állok rendelkezésedre a DXN-nel, szívesen segítek.

máj

3

DXN Roselle Juice az új szerelmem a DXN termékek között! Sok kedvencem van, mert finomak és emellett még jó tőlük a közérzetem is. Szeretem DXN Cordypine-t (ananász enzim), a Zhi Mocha-t (csokis kávé), gyakorlatilag minden édes egészséges kávét és Cocozhi-t (Ganodermás kakaó) is természetesen. A DXN Roselle Juice-nak, ennek a gyógynövényekből készült selymes italnak az édes íze az édességek utáni vágyam is csökkenti. Az ital a szudáni hibiszkusz különleges kivonata. C-vitaminban (erős antioxidáns), béta-karotinban, B1-, B2- és B6 vitaminokban (esszenciális koenzim az anyagcsere folyamatokban) gazdag. A Roselle Juice egy egészséges és ízletes frissítő, melyet bátran megihat minden korosztály, fiúk és lányok egyaránt. Tökéletes összetevője lehet jégkrémeknek, dzsemeknek és sütiknek is. Amióta vannak DXN italok az otthonomban, nem veszek semmiféle szörpöt többé, mert van egy egészségesebb és finomabb alternatívám! Őszintén ajánlom a termékeket azoknak az embereknek, akik egy édesszájúak, mint jómagam :)

DXN Roselle Juice: az egészséges édes szirup

ápr

10

 

Fantasztikus teljesítmény: a DXN 2016-ban a Direkt Értékesítő cégek 100-as listáján ismét 1 helyet lépett előre, legfiatalabb cégként jelenleg az előkelő 24. helyen áll, egyenlőre még …J

 

A DXN már a 24. helyen a világ 100 legjobb cége között

 

A DXN-t Dato’ dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban, miután hosszasan kutatta a Lingzhi (pecsétviaszgomba) egészségre gyakorolt jótékony hatását.

 

Interjú dr. Lim-mel a DXN vállalatról, kattints ide: DAXEN

Minden, amit tudni szeretnél a Ganodermáról és Spirulináról, kattints ide: az elnök úr válaszol

 

DXN termékek rendelése: Kávékirály webshop

ápr

7

 

Minden, amit teszünk a DXN-ben, szeretettel és tisztelettel tesszük az emberekért. A DXN hálózatépítés sokkal többről szól, mint csupán a pénz. A bölcsességet meghozza az idő, és minél sikeresebb lesz valaki a DXN MLM-ben, annál alázatosabb szerényebb lesz.

 

 

 

dr Lim mindent a kezünkbe adott: termékeket, amikre mindenkinek szüksége van és használ, egy stabil, növekvő vállalatot a legmagasabb elismerésekkel és tanúsítványokkal. Hallgasd meg a tényeket a DXN cégről az elnök úr saját szavaival itt: miért DXN a tökéletes választás?

ápr

6

 

A spanyolországi Barcelona barátságos város otthonos éttermekkel és egy különleges, romantikus hintó-úttal, ami visszarepít a középkorba. A Costa Diadema tárt karokkal várja vissza " target="_blank">egészséges kávé-függő vendégeit, hogy aktív kikapcsolódási lehetőségeivel és nyugtató masszázsaival felfrissítse a hosszú, de élvezetes séták után a testet- és lelket.

 

 

Mit tettek ezek az emberek, hogy a TSIP 2016 utazáson teljesen ingyen vehettek részt? Tudd meg innen: internetes hálózatépítés