A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Április
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

28

Kinek való a Ganoderma üzlet és mit kell tennie?

 

Mit tehet Téged ideális jelöltté véleményem szerint, hogy velem dolgozz a DXN Ganoderma gyógygombás kávé üzletben?

 

Nem nagy dolog, nem kell valami nagyon bonyolult dologra gondolnod.

 

 • Nem kell szupererőkkel rendelkezned.
 • Nincs szükség egyetemi diplomákra.
 • Nem kell izmosnak lenned.
 • Nem kell öltönyt viselned és tapsikolós rendezvényekre járnod.

 

 

Folytathatná, a listát, és itt felsorolhatnám a még jó pár dolgot, de én inkább leegyszerűsíteném.

 

 

Bárki sikeres lehet a DXN Ganoderma üzletben, aki hajlandó két dolgot csinálni! 

 

DXN termékrendelés, törzsvásárlói regisztráció és szponzori segítség

 

A DXN Ganoderma MLM üzlet nagyon sokoldalú, és sokféleképpen – ezt tényleg szó szerint értve nagyon sokféleképpen - lehet csinálni. Ezt a fantasztikusnak találom, azzal együtt, hogy nem kell pénzt fektetni, semmilyen kötelezettséget nem kell teljesíteni, és végül, de nem utolsósorban, soha nem esik vissza az ember egy egyszer már elért szintről.

 

Megvan a saját személyes véleményem és módszereim, amelyekről tapasztalataimból mondhatom, hogy jól működnek számomra.

 

Két dolog nagyon fontos:

 

Az első a személyes terméktapasztalat.

A második a hajlandóság, hogy az ember folyamatosan tanuljon és fejlessze magát.

 

Olyan emberekkel akarok együtt dolgozni, akik hajlandóak kipróbálni az egészséges kávéinkat és a DXN más termékeit – de legalább egyet a sok közül. A DXN egy termékalapú üzleti vállalkozás, így a saját terméktapasztalatával hiteles lehet az ember akkor is, ha még kezdő, mindenféle üzleti tapasztalat nélkül.

 

Azt akarom, hogy a lehető leghatékonyabb legyek a DXN üzletemben, és szeretném, ha partnereim is hatékonyak és ez által sikeresek lennének. Ehhez szükséges alaposan áttanulmányozni a weboldalaimon található összes információt:

(Kattints a szövegekre a tartalom megtekintéséhez.)

 

A kávé, ami rendbe hozta a vérnyomásomat.

 

Milyen az egészséges kávé?

 

Befektetésmentes gombáskávés üzleti lehetőség

 

Egy kis érdekesség és pár gondolat a DXN üzletről

 

A munkahely, magánvállalkozás és az MLM üzlet előnyei és hátrányai

 

 

Nem csak a fenti menüket, hanem a weboldalak teljes tartalmát. Érdemes a blogjaimat is böngészni visszamenőleg.

 

Természetesen ez nagyon sok, de nem kell sietni vele. Olvasd el, amikor csak akarod, és amennyit csak akarsz, de kérlek, tanulmányozz mindent. Azért szerkesztem a weboldalaimat, azért blogolok és töltök fel új tartalmakat, hogy mindez hatalmas munkaterhet vegyen le a vállamról. A honlapjaim ott vannak az interneten, és akkor is tanulmányozhatóak, ha én éppen alszom.

 

Ha valaki értéket talál a DXN termékekben és a hálózati értékesítés (Network Marketing) üzleti lehetőségben, akkor megtehetjük a következő lépést. Ha nem, akkor is minden rendben van. Nem vesztegettük egymás értékes idejét, mert weboldalaim tökéletesen képesek arra, hogy általuk valaki olyan ésszerű döntést hozzon, amely a legalkalmasabb az ő számára.

 

Igen, szívesen válaszolok kérdéseidre is, amelyeket összeírtál, miközben átolvastad az összes információt.

 

Állok rendelkezésedre a DXN-vel,

 

Üdvözlettel,

 

 

Takács Gergely

jún

19

Finom a hideg gyógygombás kávé?

 

Feloldóik rendesen a ganodermás kávé hideg vízben?

 

A kérdésre a legkönnyebben úgy kapjuk meg a választ, ha kipróbáljuk. Én is ezt tettem, ahogy ez a lenti YouTube-videómban látható. Nyáron egyébként is inkább hideget szoktam inni, mért is ne tenném ezt az egyik kedvenc DXN italommal, a ,,három-az-egyben” ganodermás kávéval?

 

 

Mire van szükség a hideg DXN kávé elkészítéséhez?

 

Nem kell nagyon bonyolult dolgokra gondolni. A DXN üzlet is nagyon egyszerű, a termék mindig működik, akármilyen agyalágyult videót is csináljak, hehe.

 

 

">

 

 

A hideg DXN kávé elkészítéséhez szükséges dolgok a következők:

 

 

 

 

Szépen össze kell rázni, ennyi az egész. Nem kell egy fél konyhát, vízforralót, termoszt, mikrót magunkkal vinni, de még csak olyan helyen sem kell járnunk, ahol ezek adottak. Ha a fenti 3 dolog adott, akkor tuti nem marad a kávéimádó szomjan! :)

 

Akkor és ott kávézok, ahol éppen kedvem tartja, számomra ez is egy hatalmas öröm! Igaz, télen vagy hidegebb időben jó egy forró csésze gombáskávé, de nagyon örülök ennek a kicsi, de számomra mégis oly örvendetes felfedezésnek, hogy hideg vízzel is bármikor el tudom készíteni a kedvenc DXN pecsétviaszgomba kivonat tartalmú lúgosító kávémat.

 

Bele tudom képzelni magam bárki bőrébe, legyen az egy taxis, buszvezető, kamionos, biztonsági őr, pénztáros vagy tanár. Lehet az ember nézőként kosár- vagy focimeccsen, utazhat buszon, vonaton, lehet egy sportoló edzés közben vagy után, aki megkíván egy frissítőt és nem az oly divatos energiaitalokat választja. A szituációkat a végtelenségig sorolhatnám.

 

Persze feltalálták már a termoszt vagy a zárható utazóbögrét is, szóval, aki úgy érzi, hogy forró, vagy sokáig meleg kávét akar, az is meg tudja oldani. De emellett nekik is milyen jól jöhet ,,vészhelyzetben” és szinte megnyugtat a tudat, hogy bármikor előkapok egy tasak DXN kávét, összerázom vízzel és meg vagyok mentve, jó hangulat, jó közérzet biztosítva, felfokozva!

máj

14

Kávézz, ne háborúzz!

2017.05.14 - vasárnap

Gondolatok a DXN Ganoderma kávé üzletről

 

 

Békeidőben kávézhatok szerencsére itt Magyarországon. A videóban látható régi orosz ágyúk még általános iskolás alsó tagozatos gyerekkoromban kerültek pár tankkal kiállításra Miskolcon, az Avason. A tankokat már elvitték. Már csak a betontalapzatuk látható lentebb. Emlékszem, rengeteget játszottunk rajtuk és még bele is tudtunk mászni a vezetőfülkébe. Kicsit félelmetes is volt, meg izgalmas is persze. A maradék két ágyút a feljebb vontatták mostani helyükre és bekerítették. Korábban zárva volt a köréjük épített zöld kerítés.

 

Mikor kis BMX biciklimmel a Flatland (talaj) trükkjeimet gyakoroltam, napi szinten órák hosszat láttam fent az Avasi Ifjúsági Parkban (én inkább Avastetői Sportpályának hívom, – ,,a Pályám”-nak), hogy ott pihennek, mára már békésen, de mégis szinte harcra készen.

 

 

 

 

 

Kevesebb szórakozás most, hogy később többet szórakozahassak?

 

 

Egy ideje a több órás gyakorlások ideje lecsökkent másfél-két órára, többnyire sajnos csak hétvégére. Más került a fókuszba, gondolom már tudjátok, hogy a DXN Ganoderma kávés üzletemre célzok. Pontosan azért biciklizek most fent kevesebbet, hogy később majd még többet tudjak. Ez egy kicsit sületlenségnek hangzik, ha csak így hagyom ezt a mondatot a levegőben lógva. Kifejtem kicsit, de tényleg csak kicsit bővebben. Aki követi az oldalaimat, már tudja ezt is.

 

 

Kávézz, ne háborúzz! A DXN Ganoderma kávé üzlet globális hatása

 

 

 

Számomra elég nyomós ok a változtatásra, hogy nem én irányítom az életemet

 

 

Eljutottam kb 4 éve arra a szintre, felismerésre, hogy bizony nagyon nem én irányítom az életemet, a szabadidőmet. Egyszer, mikor éppen szokás szerint a BMX-emen gurultam, forogtam fent az avasi pályán, megálltam egy pillanatra. Gyönyörű idő volt. A napsütés még nem csapott át elviselhetetlen hőségbe, mikor pánikszerűen menekülök be az árnyékba. Jól ment minden trükk. Minden klappolt, egy dolgot kivéve. Bár mondhatnám, hogy tősgyökeres avasi vagyok, akkor nem itt laktam, egy sor meggondolatlan döntés következtében. Visszavágytam ide. Addigra a kis családom megszaporodott, de nem gyerekkel, hanem 3 kutyával. Csak ennyit mondtam, halkan, szinte sóhajtva: ,,Bárcsak a kutyákkal itt laknék.”

 

 

3 kutya sétáltatása hegyikerékpárral: Takács Gergely, DXN

 

 

 

A Vonzás Törvénye az én életemben

 

 

Sokat hallani a bevonzásról, a vonzás törvényéről, arról, hogy a gondolatok valósággá lesznek, ha az ember tényleg nagyon akar valamit és tesz is érte. Kiváló előadók, köztük egyik kedvencem, Szabó Péter, aki szintén avasi ,,gyerek”, próbálja felnyitni az emberek szemét – már akik hagyják - , hogy merjünk álmodni, és tegyünk is az álmainkért, és az univerzum majd meghajlik az akaratunk előtt.

 

Higgyen bárki amit akar, nekem ez a kívánságom valóra vált. Megkönnyebbüléssel, örömmel, nyugalommal járt, de egyben hatalmas korlátot is szabtam vele önmagam számára. Aki panelban lakik kutyákkal, tudja, miről beszélek. Aki nem, annak azt javaslom, ne próbálja ki. Igazából nem a kutyával, mint kedvenccel van a baj, hanem a megkötöttséggel, amit ez jelent, legyen az akárcsak egy kis öleb is. Ezt a témát a ,,Kutyabarátok online kávés MLM üzlete” című blogomban részletesebben kitárgyalom.

 

 

Először kinevetnek, aztán elismernek. A kettő közötti időt kitartásnak - nem, nálunk kávézásnak - nevezik.

 

 

 

Kávézok, nem háborúzok.

 

 

Sem a valós életben, sem a cyber-térben az interneten. Nem osztogatok felbujtó, koholt irományokat, uszító videókat, semmit, ami arra adna okot, hogy az emberek egymásnak ugorjanak. Erre a hozzáállásra a DXN filozófiája (One Mind - Egy Tudat) is nagy hatással volt. Fantasztikus, hogy több, sajnos egymással nagyon szemben álló vallás és nemzet tagjai tudnak egy előadóteremben, hajón, kiránduláson együtt ünnepelni, örülni sikereiknek, amit azzal értek el, hogy a DXN Ganodermás kávéját, gyógygombáit, Spirulináját és a többi egészséges, gyógyító termékét juttatják el az emberekhez világszerte (One World, One Market – Egy Világ, Egy Piac).

 

A DXN Ganoderma kávé üzletben a fókusz azon van, hogy minél több emberrel megismertessük a termékeket. Nem foglalkozunk azzal, ki milyen nemzetiségű, vallású, vagy, politikai nézetű. A cél mindazon emberek egészségi- és életszínvonalának javítása, akiket ez érdekel.

 

 

Miért háborúzzak, ha kávézhatok is?

 

 

A háború, a harcias, nyomulós, ,,régi-iskokás” MLM stílus, ami miatt szinte mindenki megutálta ezt a szakmát, messze áll a DXN attitűdjétől és tőlem is. Lehetne pedig szerintem mire nagyképű a cég és alapítója, dr. Lim. A DXN a világelső, piacvezető Ganoderma vállalat számos, rendkívül komoly elvárás teljesítésével szerzett kitüntetés, tanúsítvány és oklevél birtokában. Azonban ha megnézzük dr. Lim-et, meghallgatjuk pár szavát, egyből lejön az, hogy milyen szerény és közvetlen ember valójában, annak ellenére, milyen hatalmas tudást birtokol.

 

Az összes termelési folyamatot egy kézben tartó DXN (One Dragon – Egy Sárkány) és minden alkalmazottja és független hálózatépítője a harciasságot és a küzdelmet arra fordítja, hogy a cég terjeszkedjen, ezáltal minden lehetséges helyre és emberhez eljuttassa a fantasztikus termékeket, amikkel számos országban kórházakban is gyógyítanak. Nem válogatunk nemzetek, vallások, bőrszín és egyéb tulajdonságok alapján abban, hogy kivel ismertessük a termékeket és az üzleti lehetőséget.

 

 

 

Egy kis Ganoderma kávézás a BMX Flatland és a fegyencedzés után

 

 

 

Azért küzdök, hogy minél többen kávézhassanak

 

 

Napi szintű küzdelmet jelent dolgozni járni, hogy az ember számlákat tudjon fizetni. Számomra még itt betársul az egyelőre főállás mellett online épített DXN gyógygombás kávé üzlet. Azért küzdök, hogy minél többen megismerjék és ihassák a Ganoderma kávét. Ennek a küzdelemnek a célja pedig az, hogy később ne kelljen naponta a hónapról-hónapra élésért küzdenem. Kezd kicsit bonyolult lenni, ugye? :)

Talán, ha már a háborút és kávét így sikerült összehoznom, most megfogalmazom egy mondatban, mit jelent számomra a kávé és a háború, de én inkább a küzdelem szót használom, mert ez ideillőbb és nem kevés különbséget is takar:


Azért küzdök, hogy minél többen (DXN) kávézzanak, és ne háborúzzanak!

 

 

A DXN üzlet globális hatása

 

 

Én úgy gondolom, hogy a DXN üzletnek globális szinten is hatása van az élet eseményeire. Mindenki egészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb is lesz, ezáltal pedig a világ is egy még jobb hellyé válik.

 

Ha eddig eljutottál az olvasásban és nem gondolod azt, hogy egy komplett idióta vagyok, amiért ennyi szokatlan dolgot összehordtam, javaslom, olvass utána a ganodermás kávénak (és többi terméknek) az oldalamon, hiszen, ha leegyszerűsítjük, a kávé a ,,ludas” mindenért. Talán a pecsétviaszgomba hatására írok le sok mindent és látom más színben a világot, hiszen hangulatjavító hatása is van, számomra biztosan! :)

 

 

Ez itt Gergő. Gergő szeret profikkal dolgozni. Dolgozz Gergővel. Legyél te is profi! ;)

máj

1

Milyen pozitív változás tapasztalható Ganoderma szedésekor?

 

 

Ez a gyógygomba ott hat, ahol fáj, ha nagyon egyszerűen akarok fogalmazni. Mindenkinek más problémái vannak, tehát pont azokon a személyes problémákon fogja majd megtapasztalni a pozitív változásokat. A Ganoderma nem a betegségeket, vírusokat öli meg. A testet erősíti meg, ami hatékonyan fel tudja venni a harcot a kórokozókkal, ellenálló lesz a vírusokkal szemben és a test maga győzi le a betegségeket. Felerősíti a különböző gyógyszerek kedvező hatását is, ezért is alkalmazható más kezelések mellett kiegészítésképpen.

 

 

Bemutatom a RG Reishi Gano és GL Ganocelium porokat:

 

 

 

 

Tényleg olyan hatékonyan gyógyít a Ganoderma gyógygomba?

 

 

A Ganoderma lucidumról számos, szinte mesébe illő dolgot lehet olvasni a neten. Vajon mi igaz ebből? Számos, mindenféle MLM vagy egyéb cégtől független tanulmányt írtak már a pecsétviaszgombáról.

 

 

 

Keleten a Ganoderma gyógygombával való gyógyításnak 4000 évre visszatekintő hagyománya van. A Nagy Kínai Gyógyszerkönyv is elismerően nyilatkozik róla, olyannyira, hogy több mint 200 kiváló gyógynövény közül a Hagyományos Kínai Gyógyászat a meg is koronázta: a kínai nevén Lingzhi, japán nevén Reishi gomba az előkelő ,,Gyógynövények Királya” nevet kapta. Rengeteg fantázianeve van a Ganoderma lucidumnak, például: a Halhatatlanság Forrása, a Remény Sugara, Császárok Eledele.

 

 

Mik a DXN RG por kedvező hatásai?

 

 

főleg. A Ganoterapeutánk a Méregtelenítők Királyának nevezi. Az RG 3 hónapos Ganoderma gyógygombatestből származó kivonat. A Ganoderma egészségre gyakorolt főbb jótékony hatásai a következők: vérkeringés-serkentő, sejt-anyagcsere fokozó, méregtelenítő és harmonizálja az élettani folyamatokat.

 

DXN RG (Reishi Gano) ganoderma gyógygomba kivonat és Takács Gergely, a Kávékirály

 

Az RG Reishi Gano por vörösesbarna színű és a méregtelenítésért felelős

 

 

  

Mik a DXN GL por előnyei?

 

 

A világos színű  Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz Oxigénraktárnak is nevezik magas szerves germánium tartalma miatt. A GL főbb hatásai a követketők: erősíti az immunrendszert és az idegrendszert, megelőzi a sejt- és szövetdegenerációt és méregtelenít is. A hasnyálmirigy optimális működését is elősegíti és csökkenti a vércukor szintet.

 

 

DXN GL (Ganocelium) pecsétviasazgomba por. Konyhatündér szerepében: a Kávékirály :)

 

GL Ganocelium por a Ganoderma Lucidum 14 napos myceliumából (gombafonalából) készült vegytiszta kivonat.

 

 

Itt megemlítem, hogy Ganoterapeutánk is megerősítette, hogy a DXN kávék amiatt a kis cukortartalmuk miatt nyugodtan fogyaszthatók cukorbetegek által is. Ha ,,leesik valakinek a vércukra”, akkor gondolom ilyen vészhelyzetre ott a csoki a zsebben. Ezt láttam már ismerősöknél. A csokiban is cukor van, jóval több, mint a kávéban. Természetesen cukormentes kávék is vannak a DXN termékkínálatában.

 

 


Személyes tapasztalatom a DXN Ganodermával:


 

A Ganoderma szedése kb 3-4 hónapig nem jár látványos eredményekkel, szemben a DXN Ganoderma kávéval, ami már 1-3 doboz elfogyasztása után is pozitív terméktapasztalatot ad.

 

Személyes tapasztalatom a DXN Ganodermával és a ,,gombáskávé”-val a következő:

 

Közel 3 éve fogyasztom a kávét, a pecsétviaszgombát valamivel kevesebb ideje. Sosem voltam beteges típus, de tény, hogy egyszer sem voltam táppénzen az utóbbi 3 évben. Meg-meg legyintett ugyan egy-két járvány szele, de ez elkerülhetetlen, ha az ember napi szinten gyerekek, vagy alapból emberek közt mozog.  Ez egy hosszabb folyamat. Normál egészségügyi állapot esetén szokták javasolni, hogy nem is a mennyiség, de inkább a folyamatos szedés a fontos a pecsétviaszgombánál. Persze minál többet szed be azember, annál hamarabb fog pozitív változást észlelni. Itt nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy míg egyes vitaminkészítményeknél 3 hónapos kúrákat javasolnak, a Ganoderma bátran szedhető megállás nélkül napi szinten. Semmilyen káros mellékhatása nincs.

 


A kis fehér műanyag dobozok nagyon értékes dolgot rejtenek: DXN Ganoderma gyógygomba kivonatot!

 

A Ganoderma sejtszinten méregteleníti, egyensúlyozza ki és építi fel a szervezetet.

 

 

Ganoderma kávét fogyasszak, vagy Ganoderma port?

 

 

A Ganoderma kávé fogyasztásánál hamarabb észlelhető látványosabb eredmény, javulás, mint a sima Ganoderma por fogyasztása esetében. Az én esetemben ez a következőket takarja:

 

Nem marja a hasam, ezért egyből, ahogy reggel kinyílik a szemem, az első dolgom egy finom ganodermás kávé elfogyasztás. Az, hogy a DXN kávé nem okoz gyomorégést, a Ganoderma lugosító hatásának köszönhető.

 

Viszlát magas vérnyomás! Szuperül beszabályozta a vérnyomásom,ami már gyerekkoromban is magas volt.

 

Nagyon friss vagyok a DXN kávétól, anélkül, hogy stroke-ot kapnék a heves, kellemetlen szívveréstől, amit még régen a hagyományos – ganoderma nélküli – kávétól tapasztaltam.

 

,,Pörget” is azért, hiszen koffeint tartalmaz a DXN egészséges kávéja, de ez inkább hasonlít egy kellemes, felfokozott érzelmi- és tudatállapothoz.

 

A Ganoderma hangulatjavító hatású, amit szintén tapasztalok magamon. Azt azért nem mondom, hogy ha néha ,,elgurul a gyógyszerem”, ami mindenkivel előfordul, akkor egy DXN kávétól egyből ,,happy” vagyok, de tapasztaltam már, hogy stresszesebb helyzetben is jobban meg tudom őrizni a humorérzékem, lekezelem a szitut egy poénnal, és minden rendben megy tovább. Ez persze egyéni beállítottság kérdése is természetesen.

 

 

Imádom ezt a ganodermás cappuccino! Kedvencem: a DXN White Coffee Zhino

 

 
A Cappuccino-k Királya: DXN White Coffee Zhino

 

" target="_blank">Cappuccino Ganodermával: az isteni finom DXN White Coffee Zhino

 

 


A Ganoderma méregtelenítő hatása, átvitt értelemben:
elűzi a haragot és felerősíti a jókedvet

 

 

Azt, hogy a ,,pecsétviaszgomba méregtelenít” én még úgy is meg tudnám fogalmazni, hogy elűzi a haragot és felerősíti a jókedvet. Azt megtapasztaltam, hogy a napi mókuskerék okozta stresszt, kellemetlenségeket ugyan nem mindig sikerült még eddig teljesen kizárnom, de lényegesen kevesebbet emésztem magam bizonyos dolgokon, vagy lázadok a világ- és a sors ellen, mint pár ismerősöm.

 

 

A kiegyensúlyozott élethez nem elég csak Ganodermát szedni:

fontos a pozitív gondolkodás és hozzállás is.

 

 

Ez most egy kis kanyar a célok és üzlet témaköre felé, de ez annak is a hatása, hogy tudom, hogy ha nem teszek érte, hogy változzanak a dolgok, akkor hiába dühöngök rajta, maguktól nem fognak.

 

 

Visszaszámlálás az élet a napi 3 kutyasétáltatás közben, amit biciklivel teszünk.

 

 

Van, ami napi szinten ki tud akasztani, ha rosszabb passzban vagyok, ez pedig az Óra Zsarnoksága:

 

Nálam nem csak előrefelé, de bizony visszafelé is ketyeg az óra a kutyáim miatt:

 

A reggeli kutyasétáltatás után egyből elindul a visszaszámlálás munkába indulásig. Munkában már azt számolgatom, mennyi időm van még a délutáni sétáig, az ehhez való hazaérésig. Belefér-e még egy-két kitérő, vásárlás, intézkedés.

 

A délutáni sétától ketyeg a vekker az esti sétáig - itt repül el leggyorsabban az idő - és onnan kezdődik minden elölről másnap.

 

Azért is írom most ezt a blogot, hogy ennek a robot- rabszolga életmódnak minél előbb búcsút intsek. Szerencsére nagyon előnyös helyzetben vagyok, hiszen a DXN termékek az üzleti lehetőség nélkül is működnek, rájuk nem hat semmilyen külső erő, sem időjárás, sem politika, sem gazdasági helyzet: a ganoderma kávé, a Cordypine, a Cocozhi, a Roselle Juice mindig ugyanolyan finom és egészséges! :)

márc

25

Az óra zsarnokságának vége

2017.03.25 - szombat

Amikor az óra irányítja az életet, avagy:

Az óra zsarnoksága

 

Ez a blogom kicsit megint személyesebb hangvitelűre sikerült, szándékosan. Az olvasásához, megértéséhez szükséges egy kis humorérzék is. Olyasfajta is, mikor az ember magán képes nevetni. Az én sajátos poénjaimon szerintem legtöbbször csak én nevetek, meg max Murphy, aki a saját, szerinte kiváló törvénye szerint azt mondja, hogy ami vicc nem jöhet be, az nem is fog, főleg ha a Kávékirály akar vicces lenni.


Ébresztőóra, napi rutin, mókuskerék


Az óra zsarnokságának vége: Kávékirály – Ébresztőóra: 1:0

 

 

Aggodalomra semmi ok, az ébresztőórát kontrolált körülmények közt profi módon vertem szét, csukott szemmel, elfordulva, vigyázva arra, nehogy a szemembe pattanjon egy darabja. Aztán volt buli után takarítás, mint ahogy azt Szinetár Dóra is megénekelte a 90-es években… :)

 


Amikor az óra irányítja az életet


Rövidebb napom volt munkában, és megengedhettem magamnak azt a luxust, hogy ebéd után, délután 2 órakor lefeküdjek aludni. Megérdemeltem szerintem. Nagyon kimerült voltam, eddigre már megvolt a napi rutinom jó része, ami muszáj, és amit szeretek, olyan is. Reggeli edzés plusz a délutáni edzés reggel letudva, mert felébredtem kicsit hamarabb, mielőtt a telefonos ébresztő az éles, utálatos hangjával kiugraszt az ágyból. Megvolt a reggeli kutyaséta, munkahely, napi 5 DXN-es üzleti hirdetés feladása, Duolingo-n a napi adag német lecke. Ebéd, közben kis filmnézés, és mint egy nagy csecsemő, evés után elálmosodtam.. A telefonomat lenémítottam, hogy senki se zavarjon még véletlenül sem. Olyan ez, mint biciklizés közben: akkor be sincs kapcsolva, az ,,én-idő” szent. Nagyon jót aludtam, egészen addig, amíg arra ébredtem, hogy valamit elfelejtettem. A telefonnal kapcsolatban. Felkeltem, 16:37 volt. Lenémítás rendben, mert nem csörgött, de az ébresztőt elfelejtettem beállítani 16:20-ra.


Megkérdezhetnéd, mi a fenének kéne 16:20-kor felkelnem, mér nem aludhatnék még kicsit. Én is ezt kérdeztem. Az életem minden nap 16:30-kor kutyasétáltatással telik. A délutánival, a reggel 6:45-ös és az esti 22:00-s között. Szuper, mi?


Mindenestre semmi gond nem volt, a kutyáim szobatiszták, jeleztek volna, de nincs rá szükség sosem, mert tudják, hogy leviszem őket. Tudják, hogy gondoskodok róluk, vigyázok rájuk. Nem engedem, hogy bármelyik kis méregzsák ugatós zsebkutya bántsa őket. Ez a része rendben volt, lementünk, megvolt minden, kis és nagydolog, ami körül már 4 éve az életem forog. Azt hittem, hú de jó idő van kint. Még mikor hazajöttem, pólóban rövidgatyában is melegem volt. Fél 5-re Murphy barátunk a Ravasz Tavasszal karöltve úgy gondolta, megtréfál. Majd szétfagytam kint, egyik különösen ,,elegáns” póló – rövidgatya – baseball sapi kollekciómban.

 

A hatás fokozása érdekében egy ,,gyengébb" téli kép 2017-ből....
(Itt azért kabát-hosszúgatya-kötött sapi volt rajtam)

 

3 kutyám a hatalmas 2017-es téli hóban. Miskolc, Avas, Magyarország

 

 

Az ember, akit Murphy-nek hívnak és van egy törvénye…


Külön élvezet volt nagy rohanva, elgémberedve magamra kapni a kutyázós cuccomat, mikor rájöttem, késésben vagyok. Ha a kis ügyes, megbízható kutyáim 9 óra hosszat visszatartják miattam naponta a dolgukat, az a minimum, hogy időben leviszem őket hálából. Murphy már itt is volt, hogy közbeszólt, és takaríthattam itthon, de örülök, hogy pár félre-, vagy inkább besikerült alkalommal megúsztam.


Ez itt lehet, kicsit túl személyes lesz, de a teljes körű hatás miatt le kell írnom.


A kutyás életnek van egy olyan aranyszabálya ugye, hogy a kutyák kint, a gazda pedig bent végzi el a dolgát. Mivel kicsit kapkodva mentünk ki még ,,elmacskásodva” (itt most a gazdáról van szó), hiszen most keltem fel, bizony nem tettem meg azt a 2 betűs kitérőt, amire Terence Hill célzott zsugázás közben az egyik kedvenc filmemben, az És megint dühbe jövünk-ben (WC). Sebaj, a kutyák 9 órán át tartják mindennap bent, én már csak kibírom kint fél órát. Sikerült is. Én viszont abban a hatalmas lépéselőnyben vagyok a kutyáimmal szemben, hogy míg nekik nem szabad, csak kint, addig nekem szabad bent is és kint is. Ez szerencsére részemről a ,,bokor-megjelölgetős” (lábfelemelés nélküli)  kisdologban  kimerül, ha már végképp ,,helyzet van”, de ennyi. Igaz, egyszer volt, hogy Murphy bátyja tarkón csapott, és arra ösztönzött, hogy ne bírjam ki hazáig, de én nyertem. Nehogy má mindig neki legyen igaza! :)


Ha elgurul a gyógyszer, vagy a DXN Spirulina

Kávékirály-Murphy: 1:0


Kávékirály győzött, hibátlan győzelem (Mortal Kombat)

 

A kép a Mortal Kombat játékból lett szerkesztve

 

Szóval minden funky, élünk és virulunk, jön hétvégére a lehűlés és a beborult az ég. Pont jókor, mert hétköznap, mikor nem tudok kimenni BMX-ezni, verőfényes napsütés volt. Murphy jobban szeretné, hogy rossz időben biciklizzek – vagy egyáltalán ne, ha szakad az eső. Itt azért csak neked megsúgom, hogy az egyik célom az, hogy Murphy-nek minél többször keresztbetegyek. Ezt szerintem úgy kell, hogy mikor nagy ,,májerkedve” vigyorog, egy számára jól sikerült keresztülhúzott számításom után, én simán úgy döntök, hogy megkeresem a helyzetben azt, ami által pozitívvá tehetem. Ha a legjobb tudásom szerint sem tudok ilyen pozitívumot találni, akkor felhasználom arra a helyzetet, hogy motiváljon arra, hogy változtatni tudjak rajta, hogy minél kevesebbszer forduljon elő. Például arra, hogy ha elgurult a gyógyszer, vagy az én esetemben a DXN Spirulina, akkor a haragot, bánatot, frusztrációt munkába öljem. Pontosan úgy, mint most is, ahogy ezeket a sorokat gépelem.

 


Sok gyerek volt tanára, sok tanár volt kollégája


Szó sincs itt most ,,win-win” szituációról, meg, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Murphy higgye csak, hogy nyer néha. Nyerhet csatákat, de háborút sosem. Szépen, kitartóan megyek előre a célom felé. A célom felé, ami az, hogy sok gyerek volt tanára, sok tanár volt kollégája legyek. Azért volt tanára és volt kollégája, mert főállásban fogom árulni a gombáskávét a neten, angoltanítás helyett. Ebben látok perspektívát, ez jelenti számomra a kiutat a mostani mókuskerékből.

 


Az élet 40 felett kezdődik


Hallottam már olyat, hogy: ,,Az élet 200 km per óra felett kezdődik, de az se baj, ha túléled.” A napi szintű, illetve hónapról-hónapra élést is túl kell élni, túl kell rajta lépni. A közelgő munkahelyváltással egy időben folyamatosan haladva minimum 40 dolgozni akaró ember szponzora leszek. Miért 40? Most idézhetnék egy sokat vitatott show-műsor egyik adásából, hogy ,,40, vagy 1 sem?”, de ez egészen más műfaj. Azért 40, mert dupla, vagy semmi. A DXN Ganoderma kávés MLM üzletben a legmagasabb üzleti szint eddig a Koronás Nagykövet (Crown Ambassador), aminek eléréséhez 20 közvetlen (direkt) gyémántot kell szponzorálni. Csak húsz embert, aki akarja az üzletet, aki többet akar az életétől, akár szabadidőben, akár anyagiakban. Én a Dupla Koronás Nagykövet szintet céloztam meg. Még senki sem érte el eddig, lehet nincs is még Double Crown Ambassador elnevezés sem adva neki. Szépen haladok, a korona már megvan, amint azt a Kávékirály.hu logómon láthatod. (Itt repült megint egy poén…). :)

 

Kávékirály.hu logó - Több, mint kávé

 

 

Egy kis matek, alapfokon a DXN üzletről


Egyébként ha valaki matekos beállítottságú, ki lehet számolni, hogy például ha ezt valaki 5 év alatt akarja elérni, az azt jelenti, évente 8 embert kell találnia. Ez szerintem egyáltalán nem sok. A sima Crown Ambassador szintet is el lehet érni ennyi idő alatt, volt már rá példa. De az egészben az a legszebb, hogy már egy szimpla Star Diamond (Gyémánt) szint jutaléka is a magyar átlagkereset többszörösét jelenti havi szinten. Mondhatnám azt is, hogy havi fix, de ez így nem fedné a valóságot. Annyiból fix, hogy egy stabil fogyasztói hálózattal bíró Gyémánt szintnél a jutalék jön, ha esik, ha fúj, viszont annyiból nem fixen, hogy egyre több lesz, hiszen a hálózat folyamatosan növekszik. Nem kanyarodok el most ,,karika-rajzolgatós” marketingterv-magyarázós prezentációba, amúgy sem szeretem, nem is csinálok ilyesmit.

 

Tettem itt pár kitérőt, talán el is kalandoztam kicsit a tárgytól.


Az óra zsarnoksága


Ezt a szerintem rendkívül találó, költői kifejezés Wiltner Laci barátom zenekarának, a Rivers Run Dry –nak a The Clock’s Tyranny című dalából fogott meg. A dal szövege rövid és velős, magyarul az én fordításomban így szól:


Órákon át sorban állunk

Hogy fizethessünk

Hogy megfizessük nyomorúságunk árát

Mozdulatlan hallgatásra kárhoztatnak körülményeink

Ennél keserűbb élet vajon létezik?

Nem akarok e folyamat része lenni

Élni akarok, nem birtokolni

Nem akarom, hogy az idő felemésszen

Akarom, hogy az idő zsarnoksága vésszen!


Ha nem időre kellene naponta tenni a dolgát az embernek, ráadásul nagyrészt olyan dolgokat, amiket kötelező jelleggel, a túlélésért, létfenntartásért, számlafizetésért tesz, sokkal szebb lenne az élet. Nincs nagyobb kincs a szabadidőnél. Szerintem rengetegen összetörtek már legalább képzeletben egy órát, főleg reggel, mikor gonosz módon jelzi: ágyból ki, sz***maszk fel, munkába be. Sajnos az emberek többsége ebben a taposómalomban él. Én akkor szeretem az ébresztőórát, mikor olyan dolog miatt kelt fel, amit szeretek csinálni. Kutyás életem előtt hajnali 4-kor is képes voltam felkelni, sokszor már ébresztő előtt, hogy ki tudjak menni még kellemes, hűvös időben gyakorolni a kis ,,gyerekbiciklimmel” a pályámra. Nem mondom, hogy mindig zökkenőmentesen keltem, de egészen más érzés volt ezért felkelni. Nem mintha nem szeretném a kutyáimat, de velük nem tehetem meg, hogy pihenőnapot tartok, mint sportban. Ha jól emlékszem egyébként, csak akkor tartottam a BMX Flatland-ben pihenőnapot, ha végképp ítéletidő volt, vagy hó, jég, csúszós pálya.


Ezért viszont szeretek felkelni. A Junkyard nevű BMX Flatland trükkben mélyedek el éppen. 

 

Takács Gergely (DXN, kávékirály.hu) BMX Flatland kerékpáros trükkje, Miskolc, Avas, Magyarország.

 

 

Nem vagyok az a hétalvó típus, de amióta panelban lakom a 3 kutyámmal, azóta az egyik kedvence helyem az ágyam. Hálás vagyok érte, hogy van. Egyik vágyam, hogy egyszer végre jól kialudjam magam, úgy, hogy semmi miatt ne kelljen felkelnem, a kutyák a kertben alszanak boldogan. Nem kell azért hajnalok hajnalán kelni, hogy árnyékban biciklizzek vagy hogy ne legyen foglalt a pályám. Mert kevés olyan hülye van, mit én, aki mondjuk reggel 5-re kijön focizni oda szerencsére.


Akik eddig eljutottak az olvasásban, ezekre megint jogosan mondhatnák, hogy: ,,Így jártál, kellett neked panelba kutya, egyből 3 is.” Aki ezt mondja, igaza van, mindenkit lebeszélek arról, hogy lakásban kutyát tartson. Igaz, én nem bérházban kezdtem velük, de családi házba is csak akkor javaslom, ha előtte jól átgondolja az illető, mert egy kutya 10-15 évre való elköteleződést jelent. A ,,panelkutyának” nem rossz, hiszen többet sétáltatják, mint a legtöbb kertes házban tartott ebet. A gazdának az egész napos, kutyasétáltatások közti visszaszámlálás, a bármit-abbahagyás, bárhonnan-hazajövés, sehova-nyaralni-nem-menés vagy akár 1-napra-elutazás a nem mindegy.


Dióhéjban ennyi az oka, hogy szétkalapáltam azt az órát. Amúgy már nem működött, direkt egy olyan választottam. Feleslegesen nem rongálok, de ez egyszer Murphy barátom kedvéért kivétel tettem. :)