A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

23

Gyakori kérdések 

a DXN Ganoderma kávés MLM 

(Multi-level Marketing)

üzleti vállalkozással kapcsolatban


Az alábbi írás az én személye véleményemmel kiegészített tényeket tartalmaz. Lehet másképp gondolkodni, nem kötelező velem egyetérteni. Ha mindannyian ugyanolyanok volnánk, unalmas lenne a világ :)


 

Kinek ajánlott MLM üzletbe kezdeni?

 

Utálod a munkád? Van remény!

 

 

Én személy szerint azoknak ajánlom, akik rádöbbentek, hogy a jelenlegi állásukban nem tudnak előrébb jutni, nem tudják megvalósítani a céljaikat. Sokaknak igazából emiatt nem is céljaik, hanem álmaik vannak csupán, amiket dédelgetnek, de semmi esélyt nem látnak rá, hogy megvalósítsák őket. Aki utálja a munkáját, és/vagy nem elégedett a fizetésével, szabadidejének mennyiségével, alapból többre vágyik jelenlegi életszínvonalánál, kezdje el bátran tanulmányozni a hírlevelemet.

 

 

Ha ezek közül bármelyik adott, kereshet az interneten egy olyan céget, amelynek a termékeit alapból megvásárolná akkor is, ha nem lenne benne üzleti lehetőség. Nekem ez a termék a DXN vállalat csoport Ganoderma gyógygombás kávéja.

 

 

A varázslatos lúgosító DXN kávé

 

 

Kell-e hívogatni az embereket termékbemutatókra, öltönyben járva házalni?

 

 

Az angol  Multi-level Marketing kifejezés magyar megfelelője a (több szintű) hálózatépítés, de senkit sem kell behálózni, belerángatni semmibe. Sajnos az MLM negatív csengése és a pilótajátékkal, piramissal való összekeverése részben azoknak köszönhető, akik az általuk megszólított személy szükségleteit figyelmen kívül hagyva, nyomulva, másokat folyton zaklatva mindenáron csatlakozásra akarják bírni az ismerőseiket. Jogosan nehezményezik még a drága termékeket és drága kezdőcsomagokat, a kötelező, fizetős képzéseket, a folytonosan számon kérő, szinte második főnökként viselkedő szponzorokat. Vannak MLM cégek, ahol ez a módi, így nevelik az üzletépítőket. Az első cégek megjelenésekor az MLM üzlet indulásának hajnalán még az újdonság ereje miatt szemet hunytak egy ideig ezek felett. Én úgy gondolom, 2016-ban ez már idejétmúlt.

 

 

Én a DXN üzletben azért is szeretek dolgozni, mert nem kell olyat tennem, amit nem szeretek. A DXN MLM-ben nem kell kilépnem a komfortzónámból! Sokféleképpen lehet dolgozni. Aki szeret személyes találkozókat egyeztetni, termékbemutatókat tartani, az is nagyon jól tud érvényesülni. A DXN termékek garantáltan működnek azoknál, akik kipróbálják őket, akármilyen rosszul is sikerülne egy előadás vagy tájékoztató. Én nem ez a típus vagyok, 90%-ban online építem az üzletem.

 

 

Drága-e az indulás, szükség van-e nagy összegű befektetésre, mikor elkezd valaki DXN MLM üzlettel foglalkozni?

 

 

Mindeni az összegre kíváncsi, ezért itt az elején elmondom: kb 10000 forintból el lehet indulni.

Sajnos hazánkban van, akinek tényleg kenyérre kell a pénz, nem alkoholra, cigarettára, szükségtelenül drága okostelefonra költi. Az ő helyzetük sem kilátástalan. Lentebb olvasható erre is példa majd.

 

 

A DXN kávé biznisz 10 ezer forintból elindítható

 

 

Én úgy gondolom, ez elég kedvező, nem hiszem, hogy sokan elmondhatják, hogy ennyiből el tudnak indítani egy vállalkozást. Igen, vállalkozást! Ha valaki pénzt is szeretne keresni, mert gondolom azért csatlakozott, akkor vállalkozásként kell tekintenie az üzletére. Ha hobbiként foglakozik vele, akkor hobbiszerű jövedelme lesz csak – lehet így is, van, aki csak havi pár 10 ezer forint pluszt akar. Ez is megoldható.

 

 

Most a legolcsóbb verziót mutatom be. Szerintem van ennél kedvezőbb, a DSP csomag. Én tuti ezt választottam volna, ha akkor létezett volna, mikor én csatlakoztam (az ára 110-150%-ban levásárolható!). Elsőre többe kerülnek, de nem kötelező, mint ahogy semmi sem itt a DXN-nél. Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a DXN nem követelményeket támaszt, hanem lehetőségeket kínál.

 

 

 

 

 

Nézzük akkor a legpénztárca-kímélőbb indulást a gyógykávés MLM-ben.

 

 

A tagság feltétele legalább egy termék megvásárlása és a regisztrációs díj befizetése. Bármely termék választható. Nézzünk 2 opciót.

 

 

Első, ,,drágábbik”:

 

Egy doboz ganodermás fekete kávé (DXN Lingzhi Black Coffee), törzsvásárlói ára 3970 Ft + 5000 forint regisztrációs díj = 8970 ft.

 

Második, olcsóbb változat:

 

1 darab ganodermás szappan (DXN Ganozhi Soap), törzsvásárlói ára 1040 Ft + 5000 forint regisztrációs díj = 6040 ft

 

Ezekhez még hozzájön egy 1900 forintos GLS futár díj, de ezt is meg lehet úszni:

Ha valamelyik üzlettársad közel lakik hozzád, akkor csoportos rendeléssel le tudja rendelni a termékedet, most is és a jövőben is. Ha valaki meg tudja oldani a személyes átvételt, akkor sincs postaköltség.

 

 

Ezekből látható, hogy ha valaki nem tud vagy nem akar több termékkel indulni, akkor a DXN üzlet a legjobb választás ilyen szempontból is.  

 

Én ezt a tízezer forint körüli összeget nem nevezném befektetésnek. Be lehet rakni az embernek a pénzt a párnájába, a bankba, ami majd használja és egy sovány, kamatnak csúfolt alamizsnát vet majd az ember lába elé.

 

Lehet kuporgatni, hogy majd jó lesz valamire, és a végén a sírba eltemetik majd vele. El is lehet költeni, elmulatni, felélni. Ha valaki ugyanazt teszi nap mint nap, ugyanaz is lesz az eredménye. A változást akarni kell. De ha valaki javítani akar az életminőségén, akkor szerintem nincs miről beszélni tovább, ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot.

 

 

Drága-e elkezdeni a DXN kávé üzletet?

 

 

Hogy drága-e elkezdeni a DXN kávés MLM üzletet, azt mindenki saját véleményére bízom a fent közölt tények ismeretében. Egy biztos: számos példa bizonyítja, hogy a magyar átlagembernél - beleértve jómagamat is - sokkalta hátrányosabb helyzetből jövő emberek építettek fel gazdag, stabil, folyamatos passzív jövedelmet biztosító üzletet a DXN-ben szélessávú internet, főállás, sőt, van, hogy lakhely és rendszeres élelem nélkül is! Itt megtekinthető egy filippin fiatalember megható története, aki az utcán élve kezdte a kávé üzletet egy fillér nélkül, kartondobozon aludva. Mára már sem ő, sem a családja nem kell, hogy nélkülözzön.

 

 

 

 

Én sokszor gondolok rá, mikor azon kapom magam, hogy bármi miatt is panaszkodok. Igen, ez velem is előfordul. Néha monotonná válik a munka és az élet. Már megint le kell vinni a kutyákat, nem elég gyors a gép, összeomlott egy program stb. ,,Ezek aztán ,,hatalmas” problémák tényleg” - mondom magamnak, mikor befejeztem az önsajnálatot. Magamat is beleértve, havi fix keresetet biztosító főállás mellett (egyelőre még tanár vagyok), a kényelmes lakásból, tele hűtőszekrénnyel szélessávú internet kapcsolat mellett én úgy gondolom csak az nem tud dolgozni, aki nem akar. Kezdetben Malajziában például a csatlakozás feltétel nem egy, hanem 3 termék meg vásárlása volt. Szerintem ez is jó értelembe véve nevetségesen kevés, hiszen aki komolyan gondolja az üzletet, az használni is fogja a termékeket, mert a termék az, ami miatt céget választ az ember. Nem a ,,karika-rajzolgatós” marketingterv és bónusz százalék magyarázat nagy fehér papírra. Én azért vagyok a DXN üzletben, mert jó a kávé. Akármennyire is előnyös a DXN jutalékrendszere (van viszonyítási alapom), ha nem jönne be a termék, nem lennék itt.

 

 

 

 

A cég alapító elnöke, Dato’ dr. Lim Siow Jin a munka oroszlánrészét már elvégezte: létrehozta a termékeket, az összes gyárat, ültetvényt és gépet az utolsó csavarig. Minden nap folyamatosan dolgozik a cég és a termékek tovább fejlesztéséért. Küldetése, hogy a lehető legtöbb ember megismerje a cég fő termékét, a pecsétviasz-gombát (Ganoderma lucidum) és javítson egészségi állapotán és életszínvonalán.

 

 

Csődbe lehet menni? Mennyit lehet bukni egy online kávé üzletben? Sok pénzt lehet-e veszíteni a ganodermás MLM üzletben?

 

 

Fontos, hogy csak akkor kezdjen bele bárki is akár a DXN, akár más Multi-level Marketing üzletbe, ha a kezdeti költségek nem fognak hiányozni a családi kasszából.

 

Lehet-e pénzt veszíteni a DXN gyógykávé MLM üzletben?

 

 

Korábban említettem, hogy kb tízezer forintból el lehet indulni. Ezt is össze lehet gyűjteni akár több hónap alatt is, ha megvan a motiváció. Lehet ez azt jelenti, hogy párszor nem megy el valaki gyógyfürdőbe, moziba, bulizni, stb, de valamit valamiért. Ha csak ennyin múlik és nem a gyerek vagy a saját szájából venné ki a falatot az ember, akkor ez szerintem igazán nem áldozat hosszú távon.

 

 

A termék árát, amit alapból elfogyaszt az ember, nem sorolnám veszteség kategóriába. Ha a boltba veszi meg (közel sem ezt a minőséget), akkor is ki kell fizetni. Az 5000 ft-os regisztrációs díjért cserébe bizony több százezres rendszert (intranet, honlapok) kap az ember – lentebb erről is beszélek még.

De forintosítsunk: legrosszabb esetben van egy 1900 ft-is GLS futár szállítási költség és az 5000 ft csatlakozási díj. Ez összesen 6900 Ft.

 


Én mindenkit arra buzdítok, hogy ne költekezzen túl. Csakis annyi terméket rendeljen, amennyit megengedhet magának. Itt nem kötelező raktárkészletet fenntartani. Nincs kötelező havi rendelés és minimális termékrendelési kötelezettség sem. Az auto-ship nevű rettenetet a DXN-nél még hírből sem ismerjük: nem is lehet ilyet beállítani, hogy automatikusan, csoportos beszedési megbízáshoz hasonlóan küldjék havonta a termékeket, ha szükség van rá, ha nem. Itt nem áll fent éppen ezek miatt annak a veszélye, hogy tele a spajz kávéval még az előző előtti hónapról, de máris jön az új adag. Van olyan cég, ahol azért kell kötelezően rendelni, mert ellenkező esetben simán akár a nullára esik vissza bármely szintről az ember. A DXN-nél nem lehet visszaesni egy, korábban már elért szintről!

 

 

Igaz-e az, hogy komoly befektetés nélkül el lehet indulni a DXN online hálózatépítésben?

 

 

Igen, igaz. Miért is?

 

Fentebb említettem, hogy kb 10000 forintból ez megoldható. Kérdezze meg bátran mindenki egy vállalkozó ismerősét, hogy mennyi pénzt fektetett már bele, mennyit bukott el, mennyi ideig volt veszteséges, mikor vált nyereségessé stb. Na ezek után kíváncsi vagyok, ki az, aki 10000 forintot soknak tart. (Miután az ember padlót fog a vállalkozó közölte számoktól, már meg is lehet neki említeni a DXN kávé üzletet, mint komoly befektetést nem igénylő lehetőséget. ;) )

 

 

Természetesen lehet sokallni a tízezret is, de semmi baj nincs ezzel, van az MLM-en kívül is élet, lehet más munka és kereset mellett is boldog az ember. Ez is, mint oly sok minden, személyiség-függő.

 

 

Kötelező-e drága DXN-es kezdőcsomagokat vásárolni?

 

 

Semmi esetre sem. A DXN üzletben nem kötelezünk senkit semmire. Lehet több féle csomaggal is indulni, de ugyanúgy egy termékkel is.

Én mindenkit arra ösztönzök, hogy csak annyit költsön, amennyi nem érzi majd hiányát a hó vége felé. Különben addig nyújtózkodunk, amíg ki nem nyúlunk. J

 

 

El kell-e utazni drága képzésekre, tanfolyamokra?

 

 

Nem kell. Ha kellene, már nem is írnám ezt a blogot. A csatlakozáskor kapott DXN intranetben hihetetlen mennyiségű kiváló online anyag található, melyeket otthon bármikor meghallgathat és nézhet az ember. Természetesen folyamatosan szerveznek élő előadásokat és képzéseket is, aki ezeket is szereti, van lehetőség a részvételre.

 


Van-e drága csatlakozási díj a DXN üzletben?

 

 

Nincs. A DXN-ben a csatlakozási díj 5000 forint, ami szerintem egyáltalán nem nevezhető drágának. Miért is? Mert ezt egyszer kell kifizetni, nem kell évente újítgatni. Ezért cserébe 25%(később további 40%) kedvezménnyel vásárolhatók meg a termékek. Az ötezer forintért kap még az új DXN tag egy intranet nevű rendszert, telis tele képzési anyagokkal, szabadon felhasználható marketing eszközökkel, hírlevél rendszerrel, videó emaillel, kapcsolati lapok nevű időzíthető értesítő- és nyilvántartó rendszerrel, több, mint 20 nyelven igényelhető, ingyenes, webshop-ot, blogot, elérhetőséget tartalmazó honlapokkal. Mindezt ha valaki szakemberekkel megcsináltatná, a kiadás milliós tételekre is rúghatna!

 

 

Ablakon kidobott pénz a DXN 5000 forintos regisztrációs díja?

 

 

A fentebb leírtak alapján döntse el mindenki saját maga. Ha úgy gondolod, megéri csatlakozni, itt megteheted: új DXN tagság igénylése

 

 

Félek az elkötelezettségtől, ez tart vissza a DXN-hez való csatlakozástól

 

 

A DXN-ben nincs semmilyen elvárás, semmi kötelezettség és a tagság akár töröltethető is. Az elkötelezettség véleményem szerint egy pozitív töltetű szó. Nemes célok mellett szokták az emberek elkötelezni magukat. A DXN egyik filozófiája a ,,One Mind”. Ez azt jelenti, hogy a cég összes dolgozója, beleértve a cégvezetést, a gyárakban és farmokon dolgozókat is, egy dologra koncentrálnak: hogy a gyógyító termékeket és ezzel együtt az egészséget és az üzleti lehetőség kínálta jobb életminőséget mindenkihez eljuttassuk kortól, nemtől, nemzetiségtől, vallási és politikai nézetektől függetlenül.

 

 

Ha valaki úgy érzi, nem tud ezzel azonosulni, annak nem javaslom az üzleti lehetőséget.

Elkötelezettség szerintem a házasság, a gyerekvállalás, a háziállat vállalás/befogadás. Ezek mind-mind komoly kötelezettségekkel és feladatokkal járnak.

 

 

Én úgy gondolom, rengeteg nem kívánatos dolog mellett vagyunk kénytelenek nap mint nap újra és újra akaratunk ellenére kényszerből kötelezettséget, kötöttséget vállalni, mert úgy gondoljuk, nincs más választásunk.

 

Szerintem ilyen egy munkahely, ahol kénytelen az ember együtt dolgozni bárkivel, ahol megszabják mit kell tenni, mikor kell bemenni, hogy kell dolgozni. A fizetésre szükség van, emiatt bizony sok mindent le kell nyelni és meg kell tenni, amit nem szívesen teszünk. Ilyen egy telefon előfizetés 24 hónap hűségidővel, ilyen egy bank, ilyen egy több évre, évtizedre felvállalt hitel.

 

 

De nem kell elkötelezettnek lenni a DXN mellett. Lehet a DXN termékek mellett más termékeket is használni. Attól, hogy az ember online megrendeli magának a mindennapi fogyasztási cikkeit, ráadásul nagyon kedvező feltételekkel, a vásárlásokba beforgatható, kizárólag saját rendelések alapján is képződő jutalékkal, attól még nem vállalt ezzel semmi olyat, amiből bármi kára is származna. Az internetes termékrendelés életünk részévé vált.

 

 

De ha már a tagság címén elkötelezettségről vagy kötöttségről beszélünk, hány embernek van különböző multi cégekhez pontgyűjtő kártyája (amiben semmi rossz nincs szerintem), hányan tagjai kluboknak, online áruházaknak, közösségi oldalaknak, email szolgáltatóknak… sorolhatnám.

 

Mondhatnánk, hogy ,,persze, de egyik sem MLM ezek közül". Ha valakinek a valódi tények megismerése után is baja van ezzel az egyébként teljesen törvényes, becsületes üzleti formával, csak mert a három betűs MLM-ről van szó, amiről rengeteg rosszat hallott ettől-attól, vagy maga se tudja miért idegenkedik tőle, közben pedig rühelli a nem MLM-es állását, akkor nem kell megerőszakolni saját magát, nem kell csatlakoznia, sőt, utálhatja továbbra is, vagy lehetnek az MLM-mel szemben fenntartásai. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez. A tények akkor is tények maradnak.

 

 

Nem akarok egy második főnököt, azért nem érdekel a DXN MLM

 

 

A DXN Ganoderma üzletben nincs az embernek főnöke. Senki sem fogja számon kérni, ki, mikor, mennyi terméket rendelt, hány embernek mutatta meg az üzletet, hány hirdetést adott fel, hány órát töltött munkával.

Szerintem az elkötelezettségtől, helyesebben fogalmazva a kényszerű kötelezettségektől való félelem a DXN-nel kapcsolatban alaptalan. Ez az én véleményem. 

 

 

Köszönöm Neked, hogy végigolvastad ezt a rövidnek egyáltalán nem nevezhető blog bejegyzést. Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok rá, az elérhetőségemet megtalálod itt a kapcsolat menüben.

okt

16

A gondolataink határozzák meg az általunk megélt valóságot

 

 

Testi és lelki egészségünk egyformán fontos ahhoz, hogy az életben jól érezzük magunkat. A kedves stílusú előadás az élet bármely területén alkalmazható jó tanácsokat tartalmaz.

 

 

Tudj meg többet a DXN ganoderma kávés MLM üzleti lehetőségről, kattints ide: kávé MLM bárki számára

 

okt

15

Hogyan őrizhetjük meg vastagbelünk egészségét?

 

Egészségünk titka: az egészséges bélrendszer

 

A természetes gyógymódok kedvelői örömüket lelik majd ebben az ajurvéda előadásban, melynek fókuszpontja az emésztőrendszer és annak tisztán tartása. Kulcsfontosságú segítsége ebben a MycoVeggie nevű DXN termék, mely kiváló minőségű válogatott gyógygombák, gyógynövények és fűszerek keveréke.

 


Termékrendeléshez kattints ide: kávékirály ganoderma webáruház

szept

11

A ganoderma, kínai hernyógomba és az oroszlánsörény gomba gyógyhatása

 

Az előadás fényt derít a pecsétviaszgomba (Ganoderma), kínai hernyógomba (Cordyceps) és az oroszlánsörény gomba (Yamabushitake) gyógyhatására.

 

A szervezet öngyógyító képességét felerősítő, gyulladáscsökkentő, öregedésgátló és teljesítményfokozó gyógygombákat már évezredek óta sikeresen alkalmazzák betegségek kezelésére és megelőzésére egyaránt.  Az előadásból apró részletekbe menően tájékozódhatunk ezeknek a varázslatos, olykor már természetfeletti erővel bíró gyógynövények jótékony hatásáról, alkalmazásáról és adagolásáról:

 

 

Szerencsére már hazánkban is elérhetők a legkiválóbb minőségű, 100% hatóanyagot tartalmazó DXN Ganoderma gyógygomba kivonatok kapszula és por formában is. A Cordyceps gomba kapszula, míg az oroszlánsörény gomba tabletta formában vásárolhatók meg itt: kávékirály ganoderma webshop

 

aug

17

A DXN MLM üzletben nem kell kilépnem a komfortzónámból!

 

2016-ot írunk, és a régi hideghívások, titokzatos termékbemutatóra hívások ideje leáldozott. A kezdetekben még működtek ezek, de mára az emberek hallani sem akarnak ilyesmiről, főleg ha a gyűlölt 3 betűs szó (MLM) is elhangzik. Házalni, nagy készletet rendelni, jó drágán, olyan termékekből, amik az ember nyakán maradnak. Összeveszni az ismerősökkel, akiket belerángattak, és nem működött nekik a hálózatépítés, ráadásul pénzt is vesztettek.

 

Van egy nagyon jó hírem: ezeket itt akkor most el is lehet felejteni szépen! Hallgassuk meg, hogy miért:

 

 

 

További videókat a blogomban találsz.

 

 

Megmozdított benned valamit az előadás? Mégis csak érdekes lehetez a gombáskávé-biznisz?

 

 

Iratkozz fel a 6 részből álló üzleti hírlevelmre, ami egyszerűen, konyhanyelven bevezet a DXN MLM egyszerű, de nagyon is működőképes világába. Írd össze közben a kérdéseidet, és ha végeztél, keress bátran, beszéljünk róla