A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

14

Kávézz, ne háborúzz!

2017.05.14 - vasárnap

Gondolatok a DXN Ganoderma kávé üzletről

 

 

Békeidőben kávézhatok szerencsére itt Magyarországon. A videóban látható régi orosz ágyúk még általános iskolás alsó tagozatos gyerekkoromban kerültek pár tankkal kiállításra Miskolcon, az Avason. A tankokat már elvitték. Már csak a betontalapzatuk látható lentebb. Emlékszem, rengeteget játszottunk rajtuk és még bele is tudtunk mászni a vezetőfülkébe. Kicsit félelmetes is volt, meg izgalmas is persze. A maradék két ágyút a feljebb vontatták mostani helyükre és bekerítették. Korábban zárva volt a köréjük épített zöld kerítés.

 

Mikor kis BMX biciklimmel a Flatland (talaj) trükkjeimet gyakoroltam, napi szinten órák hosszat láttam fent az Avasi Ifjúsági Parkban (én inkább Avastetői Sportpályának hívom, – ,,a Pályám”-nak), hogy ott pihennek, mára már békésen, de mégis szinte harcra készen.

 

 

 

 

 

Kevesebb szórakozás most, hogy később többet szórakozahassak?

 

 

Egy ideje a több órás gyakorlások ideje lecsökkent másfél-két órára, többnyire sajnos csak hétvégére. Más került a fókuszba, gondolom már tudjátok, hogy a DXN Ganoderma kávés üzletemre célzok. Pontosan azért biciklizek most fent kevesebbet, hogy később majd még többet tudjak. Ez egy kicsit sületlenségnek hangzik, ha csak így hagyom ezt a mondatot a levegőben lógva. Kifejtem kicsit, de tényleg csak kicsit bővebben. Aki követi az oldalaimat, már tudja ezt is.

 

 

Kávézz, ne háborúzz! A DXN Ganoderma kávé üzlet globális hatása

 

 

 

Számomra elég nyomós ok a változtatásra, hogy nem én irányítom az életemet

 

 

Eljutottam kb 4 éve arra a szintre, felismerésre, hogy bizony nagyon nem én irányítom az életemet, a szabadidőmet. Egyszer, mikor éppen szokás szerint a BMX-emen gurultam, forogtam fent az avasi pályán, megálltam egy pillanatra. Gyönyörű idő volt. A napsütés még nem csapott át elviselhetetlen hőségbe, mikor pánikszerűen menekülök be az árnyékba. Jól ment minden trükk. Minden klappolt, egy dolgot kivéve. Bár mondhatnám, hogy tősgyökeres avasi vagyok, akkor nem itt laktam, egy sor meggondolatlan döntés következtében. Visszavágytam ide. Addigra a kis családom megszaporodott, de nem gyerekkel, hanem 3 kutyával. Csak ennyit mondtam, halkan, szinte sóhajtva: ,,Bárcsak a kutyákkal itt laknék.”

 

 

3 kutya sétáltatása hegyikerékpárral: Takács Gergely, DXN

 

 

 

A Vonzás Törvénye az én életemben

 

 

Sokat hallani a bevonzásról, a vonzás törvényéről, arról, hogy a gondolatok valósággá lesznek, ha az ember tényleg nagyon akar valamit és tesz is érte. Kiváló előadók, köztük egyik kedvencem, Szabó Péter, aki szintén avasi ,,gyerek”, próbálja felnyitni az emberek szemét – már akik hagyják - , hogy merjünk álmodni, és tegyünk is az álmainkért, és az univerzum majd meghajlik az akaratunk előtt.

 

Higgyen bárki amit akar, nekem ez a kívánságom valóra vált. Megkönnyebbüléssel, örömmel, nyugalommal járt, de egyben hatalmas korlátot is szabtam vele önmagam számára. Aki panelban lakik kutyákkal, tudja, miről beszélek. Aki nem, annak azt javaslom, ne próbálja ki. Igazából nem a kutyával, mint kedvenccel van a baj, hanem a megkötöttséggel, amit ez jelent, legyen az akárcsak egy kis öleb is. Ezt a témát a ,,Kutyabarátok online kávés MLM üzlete” című blogomban részletesebben kitárgyalom.

 

 

Először kinevetnek, aztán elismernek. A kettő közötti időt kitartásnak - nem, nálunk kávézásnak - nevezik.

 

 

 

Kávézok, nem háborúzok.

 

 

Sem a valós életben, sem a cyber-térben az interneten. Nem osztogatok felbujtó, koholt irományokat, uszító videókat, semmit, ami arra adna okot, hogy az emberek egymásnak ugorjanak. Erre a hozzáállásra a DXN filozófiája (One Mind - Egy Tudat) is nagy hatással volt. Fantasztikus, hogy több, sajnos egymással nagyon szemben álló vallás és nemzet tagjai tudnak egy előadóteremben, hajón, kiránduláson együtt ünnepelni, örülni sikereiknek, amit azzal értek el, hogy a DXN Ganodermás kávéját, gyógygombáit, Spirulináját és a többi egészséges, gyógyító termékét juttatják el az emberekhez világszerte (One World, One Market – Egy Világ, Egy Piac).

 

A DXN Ganoderma kávé üzletben a fókusz azon van, hogy minél több emberrel megismertessük a termékeket. Nem foglalkozunk azzal, ki milyen nemzetiségű, vallású, vagy, politikai nézetű. A cél mindazon emberek egészségi- és életszínvonalának javítása, akiket ez érdekel.

 

 

Miért háborúzzak, ha kávézhatok is?

 

 

A háború, a harcias, nyomulós, ,,régi-iskokás” MLM stílus, ami miatt szinte mindenki megutálta ezt a szakmát, messze áll a DXN attitűdjétől és tőlem is. Lehetne pedig szerintem mire nagyképű a cég és alapítója, dr. Lim. A DXN a világelső, piacvezető Ganoderma vállalat számos, rendkívül komoly elvárás teljesítésével szerzett kitüntetés, tanúsítvány és oklevél birtokában. Azonban ha megnézzük dr. Lim-et, meghallgatjuk pár szavát, egyből lejön az, hogy milyen szerény és közvetlen ember valójában, annak ellenére, milyen hatalmas tudást birtokol.

 

Az összes termelési folyamatot egy kézben tartó DXN (One Dragon – Egy Sárkány) és minden alkalmazottja és független hálózatépítője a harciasságot és a küzdelmet arra fordítja, hogy a cég terjeszkedjen, ezáltal minden lehetséges helyre és emberhez eljuttassa a fantasztikus termékeket, amikkel számos országban kórházakban is gyógyítanak. Nem válogatunk nemzetek, vallások, bőrszín és egyéb tulajdonságok alapján abban, hogy kivel ismertessük a termékeket és az üzleti lehetőséget.

 

 

 

Egy kis Ganoderma kávézás a BMX Flatland és a fegyencedzés után

 

 

 

Azért küzdök, hogy minél többen kávézhassanak

 

 

Napi szintű küzdelmet jelent dolgozni járni, hogy az ember számlákat tudjon fizetni. Számomra még itt betársul az egyelőre főállás mellett online épített DXN gyógygombás kávé üzlet. Azért küzdök, hogy minél többen megismerjék és ihassák a Ganoderma kávét. Ennek a küzdelemnek a célja pedig az, hogy később ne kelljen naponta a hónapról-hónapra élésért küzdenem. Kezd kicsit bonyolult lenni, ugye? :)

Talán, ha már a háborút és kávét így sikerült összehoznom, most megfogalmazom egy mondatban, mit jelent számomra a kávé és a háború, de én inkább a küzdelem szót használom, mert ez ideillőbb és nem kevés különbséget is takar:


Azért küzdök, hogy minél többen (DXN) kávézzanak, és ne háborúzzanak!

 

 

A DXN üzlet globális hatása

 

 

Én úgy gondolom, hogy a DXN üzletnek globális szinten is hatása van az élet eseményeire. Mindenki egészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb is lesz, ezáltal pedig a világ is egy még jobb hellyé válik.

 

Ha eddig eljutottál az olvasásban és nem gondolod azt, hogy egy komplett idióta vagyok, amiért ennyi szokatlan dolgot összehordtam, javaslom, olvass utána a ganodermás kávénak (és többi terméknek) az oldalamon, hiszen, ha leegyszerűsítjük, a kávé a ,,ludas” mindenért. Talán a pecsétviaszgomba hatására írok le sok mindent és látom más színben a világot, hiszen hangulatjavító hatása is van, számomra biztosan! :)

 

 

Ez itt Gergő. Gergő szeret profikkal dolgozni. Dolgozz Gergővel. Legyél te is profi! ;)

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on