A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

1

DXN Ganoderma gyógygomba kivonat bemutató RG Reishi Gano és GL Ganocelium porok

2017.05.01 - hétfő

Milyen pozitív változás tapasztalható Ganoderma szedésekor?

 

 

Ez a gyógygomba ott hat, ahol fáj, ha nagyon egyszerűen akarok fogalmazni. Mindenkinek más problémái vannak, tehát pont azokon a személyes problémákon fogja majd megtapasztalni a pozitív változásokat. A Ganoderma nem a betegségeket, vírusokat öli meg. A testet erősíti meg, ami hatékonyan fel tudja venni a harcot a kórokozókkal, ellenálló lesz a vírusokkal szemben és a test maga győzi le a betegségeket. Felerősíti a különböző gyógyszerek kedvező hatását is, ezért is alkalmazható más kezelések mellett kiegészítésképpen.

 

 

Bemutatom a RG Reishi Gano és GL Ganocelium porokat:

 

 

 

 

Tényleg olyan hatékonyan gyógyít a Ganoderma gyógygomba?

 

 

A Ganoderma lucidumról számos, szinte mesébe illő dolgot lehet olvasni a neten. Vajon mi igaz ebből? Számos, mindenféle MLM vagy egyéb cégtől független tanulmányt írtak már a pecsétviaszgombáról.

 

 

 

Keleten a Ganoderma gyógygombával való gyógyításnak 4000 évre visszatekintő hagyománya van. A Nagy Kínai Gyógyszerkönyv is elismerően nyilatkozik róla, olyannyira, hogy több mint 200 kiváló gyógynövény közül a Hagyományos Kínai Gyógyászat a meg is koronázta: a kínai nevén Lingzhi, japán nevén Reishi gomba az előkelő ,,Gyógynövények Királya” nevet kapta. Rengeteg fantázianeve van a Ganoderma lucidumnak, például: a Halhatatlanság Forrása, a Remény Sugara, Császárok Eledele.

 

 

Mik a DXN RG por kedvező hatásai?

 

 

főleg. A Ganoterapeutánk a Méregtelenítők Királyának nevezi. Az RG 3 hónapos Ganoderma gyógygombatestből származó kivonat. A Ganoderma egészségre gyakorolt főbb jótékony hatásai a következők: vérkeringés-serkentő, sejt-anyagcsere fokozó, méregtelenítő és harmonizálja az élettani folyamatokat.

 

DXN RG (Reishi Gano) ganoderma gyógygomba kivonat és Takács Gergely, a Kávékirály

 

Az RG Reishi Gano por vörösesbarna színű és a méregtelenítésért felelős

 

 

  

Mik a DXN GL por előnyei?

 

 

A világos színű  Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz Oxigénraktárnak is nevezik magas szerves germánium tartalma miatt. A GL főbb hatásai a követketők: erősíti az immunrendszert és az idegrendszert, megelőzi a sejt- és szövetdegenerációt és méregtelenít is. A hasnyálmirigy optimális működését is elősegíti és csökkenti a vércukor szintet.

 

 

DXN GL (Ganocelium) pecsétviasazgomba por. Konyhatündér szerepében: a Kávékirály :)

 

GL Ganocelium por a Ganoderma Lucidum 14 napos myceliumából (gombafonalából) készült vegytiszta kivonat.

 

 

Itt megemlítem, hogy Ganoterapeutánk is megerősítette, hogy a DXN kávék amiatt a kis cukortartalmuk miatt nyugodtan fogyaszthatók cukorbetegek által is. Ha ,,leesik valakinek a vércukra”, akkor gondolom ilyen vészhelyzetre ott a csoki a zsebben. Ezt láttam már ismerősöknél. A csokiban is cukor van, jóval több, mint a kávéban. Természetesen cukormentes kávék is vannak a DXN termékkínálatában.

 

 


Személyes tapasztalatom a DXN Ganodermával:


 

A Ganoderma szedése kb 3-4 hónapig nem jár látványos eredményekkel, szemben a DXN Ganoderma kávéval, ami már 1-3 doboz elfogyasztása után is pozitív terméktapasztalatot ad.

 

Személyes tapasztalatom a DXN Ganodermával és a ,,gombáskávé”-val a következő:

 

Közel 3 éve fogyasztom a kávét, a pecsétviaszgombát valamivel kevesebb ideje. Sosem voltam beteges típus, de tény, hogy egyszer sem voltam táppénzen az utóbbi 3 évben. Meg-meg legyintett ugyan egy-két járvány szele, de ez elkerülhetetlen, ha az ember napi szinten gyerekek, vagy alapból emberek közt mozog.  Ez egy hosszabb folyamat. Normál egészségügyi állapot esetén szokták javasolni, hogy nem is a mennyiség, de inkább a folyamatos szedés a fontos a pecsétviaszgombánál. Persze minál többet szed be azember, annál hamarabb fog pozitív változást észlelni. Itt nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy míg egyes vitaminkészítményeknél 3 hónapos kúrákat javasolnak, a Ganoderma bátran szedhető megállás nélkül napi szinten. Semmilyen káros mellékhatása nincs.

 


A kis fehér műanyag dobozok nagyon értékes dolgot rejtenek: DXN Ganoderma gyógygomba kivonatot!

 

A Ganoderma sejtszinten méregteleníti, egyensúlyozza ki és építi fel a szervezetet.

 

 

Ganoderma kávét fogyasszak, vagy Ganoderma port?

 

 

A Ganoderma kávé fogyasztásánál hamarabb észlelhető látványosabb eredmény, javulás, mint a sima Ganoderma por fogyasztása esetében. Az én esetemben ez a következőket takarja:

 

Nem marja a hasam, ezért egyből, ahogy reggel kinyílik a szemem, az első dolgom egy finom ganodermás kávé elfogyasztás. Az, hogy a DXN kávé nem okoz gyomorégést, a Ganoderma lugosító hatásának köszönhető.

 

Viszlát magas vérnyomás! Szuperül beszabályozta a vérnyomásom,ami már gyerekkoromban is magas volt.

 

Nagyon friss vagyok a DXN kávétól, anélkül, hogy stroke-ot kapnék a heves, kellemetlen szívveréstől, amit még régen a hagyományos – ganoderma nélküli – kávétól tapasztaltam.

 

,,Pörget” is azért, hiszen koffeint tartalmaz a DXN egészséges kávéja, de ez inkább hasonlít egy kellemes, felfokozott érzelmi- és tudatállapothoz.

 

A Ganoderma hangulatjavító hatású, amit szintén tapasztalok magamon. Azt azért nem mondom, hogy ha néha ,,elgurul a gyógyszerem”, ami mindenkivel előfordul, akkor egy DXN kávétól egyből ,,happy” vagyok, de tapasztaltam már, hogy stresszesebb helyzetben is jobban meg tudom őrizni a humorérzékem, lekezelem a szitut egy poénnal, és minden rendben megy tovább. Ez persze egyéni beállítottság kérdése is természetesen.

 

 

Imádom ezt a ganodermás cappuccino! Kedvencem: a DXN White Coffee Zhino

 

 
A Cappuccino-k Királya: DXN White Coffee Zhino

 

" target="_blank">Cappuccino Ganodermával: az isteni finom DXN White Coffee Zhino

 

 


A Ganoderma méregtelenítő hatása, átvitt értelemben:
elűzi a haragot és felerősíti a jókedvet

 

 

Azt, hogy a ,,pecsétviaszgomba méregtelenít” én még úgy is meg tudnám fogalmazni, hogy elűzi a haragot és felerősíti a jókedvet. Azt megtapasztaltam, hogy a napi mókuskerék okozta stresszt, kellemetlenségeket ugyan nem mindig sikerült még eddig teljesen kizárnom, de lényegesen kevesebbet emésztem magam bizonyos dolgokon, vagy lázadok a világ- és a sors ellen, mint pár ismerősöm.

 

 

A kiegyensúlyozott élethez nem elég csak Ganodermát szedni:

fontos a pozitív gondolkodás és hozzállás is.

 

 

Ez most egy kis kanyar a célok és üzlet témaköre felé, de ez annak is a hatása, hogy tudom, hogy ha nem teszek érte, hogy változzanak a dolgok, akkor hiába dühöngök rajta, maguktól nem fognak.

 

 

Visszaszámlálás az élet a napi 3 kutyasétáltatás közben, amit biciklivel teszünk.

 

 

Van, ami napi szinten ki tud akasztani, ha rosszabb passzban vagyok, ez pedig az Óra Zsarnoksága:

 

Nálam nem csak előrefelé, de bizony visszafelé is ketyeg az óra a kutyáim miatt:

 

A reggeli kutyasétáltatás után egyből elindul a visszaszámlálás munkába indulásig. Munkában már azt számolgatom, mennyi időm van még a délutáni sétáig, az ehhez való hazaérésig. Belefér-e még egy-két kitérő, vásárlás, intézkedés.

 

A délutáni sétától ketyeg a vekker az esti sétáig - itt repül el leggyorsabban az idő - és onnan kezdődik minden elölről másnap.

 

Azért is írom most ezt a blogot, hogy ennek a robot- rabszolga életmódnak minél előbb búcsút intsek. Szerencsére nagyon előnyös helyzetben vagyok, hiszen a DXN termékek az üzleti lehetőség nélkül is működnek, rájuk nem hat semmilyen külső erő, sem időjárás, sem politika, sem gazdasági helyzet: a ganoderma kávé, a Cordypine, a Cocozhi, a Roselle Juice mindig ugyanolyan finom és egészséges! :)

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on