A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

24

A bűvös 20-as szám a Ganoderma kávéban és a DXN üzletben

2017.01.24 - kedd

20 kávé, 20 gyémánt, kétszer 20 év


DXN Crown Ambassador – Koronás Nagykövet szint 

 

Egy doboz DXN kávé 20 tasakot tartalmaz. 20 gyémánt kell a Crown Ambassador szinthez is. Nemrég lettem 2x20 éves…


Megtanultam, hogy véletlenek nincsenek és életem során nagyok sok jelet kapok. Tudatosan figyelnem kell ezekre, sokszor lehetőségeket, megoldásokat és válaszokat kínálnak. A 20-as szám azt is jelenti, hogy a fókuszom a következőn van: csak 20 olyan emberre van szükségem, aki akar valamit az élettől és hajlandó érte tenni is.


Fókusz: csak 20 önállóan dolgozó üzletépítőre van szükségem…

 

Fókusz a DXN Ganoderma kávés MLM üzletben

 

Velük akarok együtt dolgozni. Megjegyzem, hogy a DXN-nél annak, hogy valaki jól keressen, nem szükséges CA (Crown Ambassador) szinten lennie. A stabil forgalmú hálózatot felépített Gyémánt Vezető (Star Diamond) is már a magyar átlagkereset többszörösét kapja úgy, hogy akkor, ott és annyit dolgozik, amennyit jónak lát. De oda el kell jutni. Azt a kb 4 évet, amikor vajmi kevés eredmény és rengeteg elutasítás tarkít, nem sokan vállalják be. És sajnos nem is mindig reklámozzák a nehézségeket, amiket ez a szakma főleg az elején rejt. Csak a hihetetlenebbnél- hihetetlenebb pénzösszegeket, tengerparti nyaralásokat és luxust, ami majd automatikusan ,,jár” mindenkinek…


A videó kicsit lazább hangvitelűre sikerült, mint az alább írott gondolataim.

 

 

 

Érezd jól magad az üzletben


Szerencsére lehet ezt a DXN Ganoderma kávé üzletben úgy csinálni, hogy közben jól érezze magét az ember. Olyan módszerekkel, ahogy neki szimpatikus. Nyitottnak, taníthatónak kell lenni. Ez is egy hosszú folyamat része, a saját példámból látom. Nem minden jó tanácsot fogad meg az ember elsőre. Nagyon szerencsés vagyok, mert én kiválóan érzem magam a DXN üzletben. Nem teszek olyat, amit nem szeretek csinálni. Senki sem kényszerít rám semmit, nem kér számon. Ha az ember magától nem csinálja, mert nincs meg a miértje, a motivációja, a célja, akkor úgy se fog jobban dolgozni, ha folyton noszogatják, számon kérik.

Szóval nem véletlen ez a húszas szám. Én a jelet, az útmutatást látom a 20 adag egészséges kávét tartalmazó csomagokban, a 2x20 éves életkoromban, és abbann, hogy 20 első vonalas (direkt) gyémánt után jár a Koronás Nagykövet kitűző. Sem a Crown Ambassador, sem a Star Diamond (Gyémánt Vezető) szintnél sincs a kitűzőn a hangsúly. Ez csak egy formaság, egy jelzés, a befektetett munka eredményének egyik, akár bagatellnek is nevezhető megnyilatkozása.A DXN 300 PPV Privilege Club is csak egy lehetőség a Ganoderma bizniszben

 

Havi 300 pont forgalom felett különböző plusz kedvezményekben és ajándékokban részesül a DXN hálózatépítője

 

 

A kitűzőt nem muszáj hordani. Ami mögötte van, azt az ember a szívében hordja. A sikeressé tett üzlettársai, egészségesebbé vált vevői hálája, szeretete. A hálás családja, akivel több időt tölthet, jobb egészségben és jobb anyagi körülmények között. Nem kitűzőkre és üzleti szintekre gyúrok a szó szoros értelmében, hanem ami ezekkel jár. A karatés sem magáért a fekete övért edz. Ez csak jelzi a tudását, az alázatát, a mások szolgálatát. Egy nagymestertől hallottam, hogy neki az öv arra kell, hogy a nadrágját a derekán tartsa. Mind azoknál az igazi harcművészeknél, és igazi DXN vezetőknél, akikre én felnézek, azt vettem észre, hogy minél nagyobb a tudásuk, minél több pénzt keresnek, annál szerényebbek. Itt kiemelném dr. Lim-et, a DXN alapítóelnökét és igazgatóját, akivel bár még nem találkoztam személyesen, amit a vele készült interjúkban és előadásaiban láttam és amiket mesélnek róla, meginghatatlanná teszik a DXN cégben a hitem, hogy a számomra lehető legjobb helyen vagyok.


Van, aki azt mondja, hogy itt is csak a pénz miatt van minden. Azért ,,szépkedik” az ember.


Igen, aki az üzletbe kezd, pénzt akar keresni vele. Ez természetes és szükségszerű. De ne mondja  nekem senki, hogy aki dolgozni jár, az nem akar pénzt. A hálózatépítés is munkam itt is dolgoznak. A DXN MLM szépsége az, hogy az ember azért kap pénzt, mert másoknak segít a termékekkel és az útmutatással, tanítással, motiválással. Akkor fizetnek, ha kedves valaki másokkal. Mert itt csak egy féleképpen lehet előrejutni: szívvel vezetve, segítve azoknak, akik azt igénylik. A ,,felfelé nyal, lefelé tapos” mentalitás itt nem ismert. Itt nem származik előny a mások fúrásából, nem jut senki sem magasabb üzleti szintre a másokról való árulkodással. Nincs főnök akinek ,,buzgósmócsingoskodni” kéne.


,,Lépjen má’ be, mer nincs jobb termék és üzlet, mint a DXN Ganoderma kávé”


Az ember a saját üzletét építi, és ehhez az szükséges, hogy az üzlettársait sikeressé tegye. Ha ezt kizárólag önérdekből teszi valaki, azt meg fogják érezni az üzlettársak. Ez a görcsösség főleg akkor jellemző, mikor valaki frissen csatlakozik egy MLM céghez, és nagyon be akar hozni sok embert, mert tudja, hogy jó a cég, a terméke és a lehetőség és jó lesz annak is aki csatlakozik. ,,Csak lépjen má’ be, mé’ nem lép be, mé’ nem próbálja má’ ki a DXN kávét, nekem bejön, ez a legjobb a világon, mé’ nem jött még rá ő is??” Hányan voltunk, akik ezen idegeskedtek zöldfülűként.


Ezeket a kezdeti hibákat tanulással ki lehet nőni. Az elején érdemes 80%-ban tanulni, és csak 20%-ban dolgozni, vagy még kevesebben. A hálózatépítés is egy szalma, amit meg kell tanulni. Profin. Mert bizony az amatőr munka is pont annyi időt vesz igénybe, mint a professzionálisan elvégzett munka, csak az eredmény az, ami ég és föld. Lehet hobbiból is csinálni, de az hobbiszerű jövedelemmel is jár. Hozzáteszem, van olyan, akinek bőven elég pár tízezer forint kereset kiegészítésnek. De ez sem zárja ki a szakértelemmel végzett, precíz munkát. Szóval görcsölni nem kell, de tanulni, képezni magát az embernek annál inkább.A kedvenc kínai hernyógombás DXN kávém: Cordyceps Coffee 3in1

 

Kedvenc egészséges kávém: DXN Cordyceps Coffee 3in1

 


A DXN MLM-ben egy dologra lehetek hatással: hogy hány embernek mutatom meg naponta az üzletet.


Ezt mindenki a maga módján. Akár személyesen, telefonon, skype-on, webkonferencián, családi bemutatón vagy előadáson. Aki ,,online ember”, az abban mérheti a hatékonyságát, hogy mennyit dolgozott az interneten. Hány hirdetést adott fel, hány videót készített és töltött fel YouTube-ra, mennyit blogolt, hány hírlevelet küldött ki stb. Mennyi munkát fektetett abba, hogy a honlapjainak tartalma és külalakja is profi legyen. Arra, hogy valaki igen-t vagy nem-et mond, nem lehetek közvetlenül hatással, de segíteni tudom, hogy a neki megfelelő döntést meghozza. A cél az, hogy a jelölt, aki csatlakozik, hosszú távon maradjon az üzletben vagy, mint törzsvásárló, vagy mint üzletépítő. Akit akarata ellenére belerángatnak, az úgyis eltűnik.


Aki MLM üzletbe kezd, nem egy második főnököt akar!


Vannak jó munkahelyek és jó főnökök. Igen, ez tény. Bármilyen munkáról legyen is szó, a lényeg az, hogy szívesen végezze az ember. A DXN kávés hálózatépítésre viszont hatványozottan igaz az, hogy másképp nem is lehet csinálni, mert ez egy empatikus, emberközpontú üzlet. Aki mogorva, barátságtalan, negatív, lusta, az is a hozzá hasonló mentalitású embereket fogja bevonzani, akik hiába csatlakoznak hozzá, a saját természetük miatt, ha nem változtatnak, nem fognak pénzt keresni vele. Ilyen emberektől egy doboz kávét nem fognak venni, kicsit lesarkítva. De az ,,MLM-en kívüli életből” is tud mindenki példát mondani: melyik az a bolt, ahová szívesen megy be, és melyik az, amit messzire kerül. Az Network Marketing üzletet zömében másodállásban kezdik az emberek. Vannak köztük jelentős számban olyanok is, akiknek nem elég jó a munkahelyük, nem keresnek elég pénzt, nem elég a szabadidejük, nem szeretik a főnöküket, kollégáikat. Az MLM-ben éppen ezért nem egy második főnököt (itt szponzornak hívjuk) akarnak, aki ugráltatja, szidja, túlterheli őket és ráadásul még utálatos is.


Jó emberek jó emberekhez csatlakoznak.


Azok, akik MLM-et keresnek, válogatósok. Jó esetben van egy állásuk, amiből valamilyen szinten megélnek. Igaz, erre rá vannak utalva, függnek tőle anyagilag. De éppen ezért csak akkor fognak csatlakozni egy céghez, egy szponzorhoz, ha az megfelelő nekik. Ha nem csatlakoznak, akkor is ki tudják fizetni a számláikat, és legalább nem szereztek be egy újabb utálatos másodállást. De ugye ennél többet akarnak. Éppen ezért nagyon megválogatják, mely cég, termékek és szponzor (felsővonal) lesz az, akivel majd napi szinten együtt dolgoznak, mert nem akarnak csöbörből-vödörbe kerülni, hanem kiutat keresnek a mókuskerékből

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on