A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

9

Miért érdemes sportolóknak egészséges kávés MLM üzlettel foglalkozni?

2016.12.09 - péntek

Sportolók garantáltan kedvenc kávé üzleteKerékpárosok, kajakosok, karatésok, kosárlabdások, sportemberek! Ez nektek is szól!

 

Az egyetem utáni, munkával töltött évek során rájöttem, milyen kincs is a szabadidő. Onnantól, hogy a taposómalom beránt, bizony ha tetszik, ha nem, kénytelen az ember lemondani számára kedves dolgokról. Ismét nem túl röviden elmesélem, nálam ez mivel jár.

 

Gyerekkorom óta biciklizek. A pótkerék azóta lekerült a tömörgumisról, a Skolnyikot és az összecsukható Csepelt felváltotta a monti és a BMX. A hegyikerékpározás és a BMX Flatland lettek a kedvenc sportjaim. Igyekszem minél többször bringára ülni. Amióta dolgozom, nem tudok akkor és annyit sportolni, amennyit akarok. Ehhez hozzájönnek még a kutyáim, akiket mindenekelőtt le kell vinnem napi háromszor sétálni, mert panelban lakunk. Így hozta az élet. Montival megyünk, de ez nem olyan, mint egyedül az erdőben.

 

Régen ilyen orosz gyártmányú Skolnyik (iskolás fiú) biciklivel tepertem

1980-as évekbeli összecsukható Csepel Camping kerékpár

Orosz Skolnyik (iskolás fiú) bicó. a kép forrásaavito.ru  Összecsukható Csepel Camping bicikli. Forrás: hajtany.hu


A tanárkodás és háromszori kutyázás együtt olyan, mintha 4 műszakban dolgoznék.

 

Reggel fél hétkor kell őket levinni először. Ezelőtt próbálok kimenni a BMX-emmel gyakorolni, ha az időjárás engedi. Hajnali fél ötkor kelni akkor is elég embert próbáló volt, mikor még nem volt kutyám. Máskor nem tudok kimenni: mire hazajövök, foglalt a pálya, nyáron kibírhatatlan hőség van. A téli időszakban pedig még sötét van hajnalban és már sötét délután, mire letudom a melót és a kutyákat.    

 

 

2 kedvenc gurulós trükkömet kombináltam: Hitchhiker to Hang Five to Fakie


A Pareto-elv és a mindennapjaim:

Napjaim legnagyobb részét kötelező, kényszerből tett dolgok teszik ki

 

Lassan rájöttem, hogy valahogy nagyon nem azzal töltöm a napom 80%-át, amit igazán szeretek csinálni. Középiskolás koromban karatéztam és kajakoztam is pár évig. Egy régi középiskolás-kajakos jó barátom azóta is evez. Honvágyat érzek, újra hajóba akarok ülni én is. Ehhez is még több szabadidő és pénz kell. Idő, amit elvesz a napi 8 óra munka, a kutyáim által 3 felé darabolt napom, a hazarohanás. Ezt a részét egy kertes ház fogja megoldani. Ott is ki fogom őket vinni sétálni, mert szükségük van rá a kerti kutyáknak is, a közhiedelemmel ellentétben. Egy igényesebb kertes házra pedig bizony az általános iskolai angol nyelvtanításból soha sem fogom megkeresni a pénzt, sőt, ami még szomorúbb, szabadidőm sem lesz több.

 

Hegyikerékpáros kutyafuttatás a megfelelő mennyiségű napi mozgásért


A napi 3 kutyasétáltatás összesített ideje pont egy napi edzés ideje

 

A napi 3 kutyasétáltatás kb másfél órámat veszi el. (Azt, hogy bármikor, bárhonnan haza kell miatta jönnöm és bármit abba kell hagynom, most nem részletezem). Ez pont egy jó kis edzés időtartamát teszi ki. A kutyázás el is fáraszt, igaz, másképp, mint ugyanennyi idejű intenzív sport. Laci barátom mondja, mér nem járok evezni, edzeni. Az edzést letudom itthon helyben, saját testsúlyos gyakorlatokkal. Kedvem az van edzeni menni, persze. Volt egy idő, hogy jártam kosarazni, két kutyasétáltatás közben. A délutáni sétához taposni a gázt a kocsiban, hogy hazaérjek, séta után rohanni edzésre. Edzés után hulla fáradtan hazaérve még levinni a kutyákat este, sötétben, hidegben, esőben - mindez nagyon kimerítő volt. Arról nem is beszélve, hogy ezzel az üzletemtől is elvettem az időt. Szóval lehet munkahely mellett, kutyázás mellett edzeni járni. Az egy dolog, hogy fizikailag is kimerítő. Ha viszont ugyanezt csinálom, ugyanez lesz az eredmény: ugyanennyi fizetés, jó esetben ugyanennyi, ha nem kevesebb szabadidő. Ahogy mostanság az alkalmazotti munkaviszonyok alakulnak, még örülhet is az ember ennyinek is.


Egy ideig kevesebbet sportolok azért, hogy később több időm legyen rá

 

Ez elég ellentmondásosnak hangzik. Azért mondok le bizonyos dolgokról rövid távon, hogy most legyen több időm a gombás-kávé üzletemre. Az MLM-ben az elején rengeteg dolgot tesz az ember, amiért nem fizetik meg. Később olyan dolgokért is kap pénzt, amit nem is ő csinált. Itt térül meg a befektetett munka: egy jól felépített hálózat, korrekt módon támogatott üzlettársakkal és vevőkkel biztosítja a passzív jövedelmet, ezáltal az időbeli szabadságot is. A passzív jövedelmet egyszerűen úgy kell elképzelni, hogy egy olyan, nyugdíjszerűen havonta kapott összeg, ami akkor is megkap az ember, ha nem dolgozik. Ehhez viszont bele kell rakni a munkát főleg az elején. Később a munka már más jellegűvé válik. Ha valaki úgy dönt, elért egy olyan összeget, amivel megelégszik, akár azt is mondhatja, nem építi aktívan az üzletét, mert kiképezte kiválóan a vezetőit, akik önállóan dolgoznak, minimális útmutatást, segítséget igényelve csak időnként.

 

Kajakozok a Balatonon, 1994-ben


Miért is való a hálózatépítés kifejezetten a sportolóknak?

 

Mert van kitartásuk! Mert hosszú távon gondolkodnak! A napi, akár több, rendszeres edzés, a kitűzött cél vagy ,,csak” a sport szeretete hatalmas előny a network marketing üzletben is! Minden sportban megvannak a kezdeti, nagyobb kihívások, amiket leküzdve egy szint után már könnyebb fejlődni, és élvezetesebb az edzés, nem is beszélve az eredményekről, legyen az akár egy személyes cél vagy versenyen elért kiváló helyezés. Ezért hajlandók áldozatot is hozni. Korán kelni, beilleszteni az edzést a napirendbe. Odafigyelni az étkezésre, okosabban, kevesebbet bulizni járni. Tudni nemet mondani akkor is, ha ,,hív a banda”, akiknek lehet teljesen más céljaik vannak az életben – ha vannak egyáltalán.

 

Csapatjáték, csapatsport, csapatmunka: együtt jobbak vagyunk

 

Aki csapatsportot űz, az is előnnyel indul az MLM-ben. Sokszor azonban egy edzésen is kénytelen az ember olyanokkal játszani, edzeni, aki nem ,,élete szerelme”. Ez nagyon nehéz tud lenni. Ha olyan emberek kezdenek lejárni a terembe, pályára, akik nem veszik komolyan az edzést, az bomlasztóan hat mindenkire, nekem is váltanom kellett párszor. A saját MLM üzletemben megtehetem, hogy csak olyanokkal foglakozom és dolgozok együtt, akik szimpatikusak nekem. Nem kell mindenkinek az én hálózatomban dolgozni. Itt én vagyok az edző, én válogatom ki a világbajnok álomcsapatom tagjait. A saját NBA Dream Team-emben játszhatok irányítót. Szóval sem a sportban, sem a hálózatépítésben nem érhetnek el kiváló eredményt a lusta emberek.

 

A Balatonon szörfözöm 1995-ben

 

Milyen üzleti lehetőségek léteznek?

 

Mit is lehetne kezdeni alkalmazotti munkaviszony helyett? Robert Kiyosaki könyvei segítettek felnyitni a szemem. A Gazdag papa, szegény papa és a Cashflow négyszög című könyveket őszintén tudom ajánlani mindazokak, akiknek az álmai alkalmazotti fizetésből nem valósíthatók meg. Kiyosaki szerint a 3 legjobb üzleti lehetőség, a tőzsde, az ingatlan és az MLM üzlet. Egy rövid tanfolyam után rájöttem, hogy a tőzsde nem nekem való. Az ingatlanüzlethez és a vállalkozás indításához, cégalapításhoz tőke kell. A vállalkozás, az állás és a Multi-level Marketing üzlet előnyeiről és hátrányairól IDE kattintva tudsz olvasni.


Tapasztalatom egy előző MLM/direkt érékesítő céggel

 

Volt egy MLM-es próbálkozásom egy főként kozmetikai cikkeket forgalmazó céggel. 

Egy korábbi direkt értékesítő cégem rendezvényén a színpadon állhattam

 

Még most az elején elmondom, hogy vannak, akik ezzel a céggel is sikeresek. Kiváló, aranyos, értékes embereket ismertem meg ennek kapcsán. Az alábbi sorok rólam szólnak, az én tapasztalataimról. Az, hogy nekem nem jött össze ezzel a céggel az én hibám, nem mást okolok érte. De nem is volt nekem való, később rájöttem. Megtetszett az ötlet, hogy termékeket forgalmazzak, tetszett a színes katalógus is. A termékek és a cég kiválóak voltak, de valahogy mégsem tudtam velük 100%-ig azonosulni.

 

A főként nőknek készült termékek, szempillaspirálok, rúzsok között kicsit elveszve éreztem magam. Az viszont sokkal jobban zavart, hogy 3 hetente bizony a nullára esett vissza a bónuszpontja az embernek, és ha nem kvalifikált, akkor a korábban már elért szint is ugrott. A termékekkel nem tudtam nagy forgalmat generálni. Egy arckrém, parfüm, dezodor vagy tusfürdő van, hogy több hónapig is elég. Akárhogy is naponta használt cikkek, mégsem fogytak olyan ütemben, hogy minden katalógusból rendeljenek tőlem. Mert eleinte az eladásra mentem. Később lett pár belépőm, de nagyjából addigra kezdtem is leállni vele.

 

Direkt értékesítő hálózatatépítő cégek közti különbségek

 

Az MLM a szabadság üzlete, sok-sok vidámsággal fűszerezve J

 

Hogyan is ismertem meg a DXN-t?


Ezért érdemes felnőtként is iskolába járni :)

 

Kollégám több hónapig figyelemmel kísérte ,,ügyködésemet”. Mellettem ül a tanáriban, és tudta, hogy ha a postai kartondoboz az asztalomon van a termékekkel, akkor én sem lehetek messze J. Egyszer szerényen megjegyezte, hogy ő is benne van egy MLM cégben. Valami kimondhatatlan nevű gombás kávés cégről volt szó. A kávé szóra felcsillant a szemem, mert szeretek ínyenckedni, csak a magas vérnyomásom miatt nem kávézhattam. Olcsó instant kávékat ittam ugyan a Sziget fesztiválon, de azokban több volt az ,,E-betű”, mint a kávé. Szerencsére ez a kávé, amit kollégám (mostanra már DXN szponzorom) révén megkóstoltam, káros adalékoktól mentes. Magas vérnyomással és éhgyomorra is ihatom. A cég, aki gyártja, a DXN pedig kiváló üzleti lehetőséget is biztosít hozzá, ráadásul az otthonom kényelméből, szuper ingyenes honlapokkal, az interneten! Ezt bizony nagyon tudom értékelni, mert bizony kezdetben még a lábamat is térdig lejártam az előző céggel foglalkozva. Akkor még 2 kiváló iskolában tanítva (a sajóecsegi Alternatíva Iskolában és a hejőkeresztúri IV. Béla Általános iskolában) egyik faluból a másikba menet is talpaltam egy sort az alig egy óra szabadidőmben a 2 munkahely között az előző MLM üzletemmel foglalkozva.

Ehhez képest a DXN online network marketing (internetes hálózatépítés) lehetősége maga a legkényelmesebb páholy! Természetesen itt is lehet személyesen találkozni, de hihetetlenül erős online technikai és orvosszakértői támogatást kapunk, ami megtöbbszörözi az üzlet és a befektetett munka hatékonyságát. Én 90%-ban online dolgozom, és imádom!

 

Mi a célom az online network marketing üzlettel?

 

Az én célom a gyógygombás-kávés Multi-level Marketing (többszintű értékesítés/hálózati kereskedelem) üzlettel a szabadság. A szabadság számomra azt jelenti, hogy ne kelljen olyan dolgokat tennem amiket nem akarok. Ez szerintem kicsit túlmutat azon, hogy ,,azt csinálhassak, amit akarok”. Időmmel 100%-ban én gazdálkodom, nem hagyva, hogy mások garázdálkodjanak vele.

 

A szabadidőmben rengeteget akarok mozogni, sportolni. Streetball, kosárlabda, jó kis pattogós rap zenére. Mindenféle kerékpárral kapcsolatos utcai és extrém sport érdekel, imádom nézni a gördeszkásokat, görkorisokat is. Ki fogok próbálni sok mindent. A mountain bike downhill, freeride és cross-country (XC-nek is hívják manapság) és a BMX Flatland biztosan továbbra is életem része lesz. Csöpi barátomat is biztos ,,boldogítani” fogom BMX street-en is J. Remélem mihamarabb felgyógyul a sérüléséből! Rengeteg Flatland trükköt, tanítást, bíztatást köszönhetek neki a sok közös gyakorlások alatt a Hősök terén.


Kajakos élet, szép élet.

 

Újra el fogok kezdeni kajakozni is. Kajakos barátommal visszasírjuk a Berzeviczy-s, középiskolás időket, nyarakat, mikor naponta két edzésre jártunk. Nagyon jó volt a miskolci Csorba-tavon kajakozni, a haverokkal ökörködni és este bulizni menni. Aztán berántott mindenkit a mókuskerék… de létezik kiút a mókuskerékből!

 

K1-es kajak a Dunán: a Sub Kayak kiváló minőségű magyar gyártmány

 

L. Laci barátom Sub Kayak gyártmányú, egyedi színezésű K1-es hajója. Jövök én is hamarosan! ;)


Tizenévesen a második otthonom a Csorba-tó volt. Felejthetetlen napokat töltöttünk ott el kajakozással a barátaimmal.

 

A miskolci Csorba-tó igazi kajakos és horgász paradicsom

Igazi paradicsom kajakosoknak és horgászoknak: Csorba-tó, Miskolc


A sok mozgáshoz energia is kell. Ez itt a reklám helye! J

 

Sportolóknak is kiváló segítség a fokozott igénybevételre a DXN ganoderma gyógyombás kávéja, a Spirulina és a Cordyceps gomba is többek között J. A Ganoderma gyógygomba rengeteg előnyéről is meg lehet győződni, nem hiába dicséri mindenki. A webáruházamban utána tudsz nézni IDE kattintva.

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on