A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nov

6

Kutyabarátok kávés MLM üzlete

2016.11.06 - vasárnap

Létezik kiút a mókuskerékből

 

A ,,panelkutyás" élet velejárói

 

10 éve vannak kutyáim. 4 éve lakom velük panelban. Így hozta a sors. Csendesek, szobatiszták, jól neveltek. Imádom őket, de nagyon komoly megkötöttség és felelősség is ez egyben. Napi 3 sétát kell tennem velük, mindig ugyanabban az időpontban, bármilyen időjárásban, ha esik, ha fúj. Ez azt jelenti, hogy alapból egy órával korábban fel kell kelnem emiatt. Mindig is korán keltem a sport miatt. A kutyaséta, bár kiváló testmozgás, a sportot is háttérbe szorította. Amíg dolgozom, 9 órán át elégedetten alszanak. Nekem viszont rohannom kell hozzájuk haza, bárhonnan, bármit félbeszakítva. Komoly időbeosztást követel meg a kutyás-élet. A délutáni séta után az a pár óra elrepül hamar, mire este 10-kor aznap utoljára le kell őket vinnem. Addigra sokszor annyira fáradt vagyok, hogy a kinti ruhába való átöltözés is kihívást jelent, nem is beszélve a sötétről és a hidegről, ami nem mindig túl barátságos. Egy jó kis novemberi eső még tovább tudja színesíteni ezt a képet.


Muszáj kilépnem ebből a mókuskerékből!

 

Megáztunk az esőben, de szépe szárazra törölt minket a gazdánk, a Kávékirály :)

 

Négy műszakban dolgozni


3 kutyámtól semmi pénzért meg nem válnék soha, de eljutottam arra a pontra, hogy elegem lett ebből az életvitelből. A folytonos, kötelező jellegű, időponthoz kötött 3 egészségügyi séta teljesen szétdarabolja a napom. Olyan, mintha főállás mellett még plusz 3 műszakban dolgoznék, mert egyszer sem lehet kihagyni, későbbre tenni. Van még plusz egy műszak: a DXN-nel való munka az ötödik. Ez nem kötelező, nem kér számon senki, de ha nem csinálom, nem is jutok előrébb. A panelos kutya-levitel közel sem azonos azzal a kirándulás jellegű öröm-sétával, amit azok engedhetnek meg csak maguknak, akik kertes házban laknak. Itt megjegyzem, hogy a kerti kutyáknak is nap 2-3 sétára szükségük van. A különbség annyi csupán, hogy nem ettől függ a gazda élete. Panelkutyásként minden, amit teszek, a kis kedvenceimnek van alárendelve. Az egész napom egy nagy visszaszámlálás 2 kutyasétáltatás között. 

 

,,A kerékpáros kutyasétáltatás kellemesen elfárasztja a kutyákat, amit bizony futva napi háromszor én nem bírnék munka mellett.

 

Mi jelenti a megoldást?


Szabadabb, tartalmasabb életet akarok magamnak és a kutyáimnak is. Azt akarom, hogy akkor tudják elvégezni a dolgukat, amikor szükségét érzik, ne kelljen 9-10 órán át visszatartaniuk. Mert megteszik értem, ügyesek, csupa szív, jó szándékú kis lények. Tartozom annyival nekik, hogy megteremtem a pénzt egy szép kis kertes házra, ahol majd kertben futkározhatnak, és végig aludhassák a napot ugyanúgy, mint a panelszobájukban, csak anélkül, hogy szorongatniuk kéne. Kertes házra viszont jelenlegi tanári főállásomban lehetetlen megkeresni a pénzt.

 
Hogyan lehet kertes házam?


14 év iskolai angol tanítás után rádöbbentem, hogy nem jutottam egyről a kettőre, egyre több szabadidőmet veszi el, és ráadásul még nyugdíjunk sem lesz. A lehető legjobb iskolába, Hejőkeresztúrba vezérelt a sors, és itt mutatta be nekem kollégám (aki most már a szponzorom) nagyon szerényen, szimpatikusan a DXN Ganoderma kávés online Network Marketing üzletet. Alaposan utána olvastam a dolognak, kipróbáltam és első csészére beleszerettem a DXN egészséges kávéjába. Nem ígérgetnek semmit, de ha megdolgozom érte, meglesz a jutalma, ezt a példát látom mind a magyar, mind a külföldi DXN hálózatépítőtől. Nagyon fontos az is, hogy a termékek beváltak nekem is, rendkívül pozitívak a DXN termék- tapasztalataim.

 

Beki, Bubu és Mézi DXN-es kutyák: naponta kapnak Ganodemát és Spirulinát

 

Szóval akkor a DXN is egy MLM üzlet?


Igen, a DXN is a mindenki által utált MLM rendszerben működik. Rengeteg kérdés merül fel ezzel az egyébként teljesen legális, becsületes üzleti modellel kapcsolatban. Ide kattintva olvashatsz néhányat: gyakori kérdések a Multi-level Marketing-ről.

 


Miért választottam kutyatartóként a DXN üzletet?Tartalmasabb és több szabadidőt akarok a kutyáimmal is eltölteni, utazni, kirándulni menni. Ezeket bizony a jelenlegi napirendem miatt nem tudom megvalósítani, alapból komolyabban, több napra elutazni a kutyák miatt nem tudok.  Rövidtávon úgy döntöttem, lemondok bizonyos dolgokról a hossz távú szabadság érdekében. Ezért fogtam bele a DXN-es online vállalkozásba. És természetesen azért is, mert jó a kávé :)

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on